BTC City www

Medijsko središče

A A A Besedilo Natisni

Spoštovani predstavniki medijev,

v medijskem središču se nahajajo informacije o podjetju BTC d. d. in njegovih aktivnostih. Ravno tako se tu nahajajo dodatni materiali in fotografije v visoki ločljivosti, ki jih lahko uporabite v svojih objavah.

Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa morebitna vprašanja na telefonski številki 01/585-13-00 ali preko elektronske pošte: maja.oven@btc.si.

Sporočila za medije

18.5.
2017
BTC Logistični center postavlja smernice pametne logistike

Danes, 18. maja 2017, je potekalo že 10. tradicionalno srečanje poslovnih partnerjev BTC Logističnega centra. V konferenčni dvorani tega vodilnega ponudnika logističnih storitev na slovenskih tleh v BTC City Ljubljana se je zbralo preko 60 partnerjev. Direktor BTC Logističnega centra je na dogodku izpostavil vpliv razvoja tehnologije na logistiko prihodnosti, v kateri želi BTC Logistični center ohraniti položaj specializiranega vodilnega ponudnika logističnih storitev na domačem trgu in širiti storitve v regijo.

16.5.
2017
Letošnji 36. Maraton Franja BTC City vabi na štafetno dirko trojk s kolesi Pony

Na današnji novinarski konferenci so predstavniki organizatorjev – Kolesarsko društvo Rog, družba BTC in Mestna občina Ljubljana – predstavili 36. Maraton Franja BTC City. Slovenski kolesarski praznik, ki v okviru evropskega projekta My Sport is Franja krepi svojo mednarodno razsežnost, bo letos v vikendu 9.–11. junija 2017. Poleg že znanih kolesarskih preizkušenj in zabavnega programa prinaša tudi novosti: štafetno dirko trojk s kolesi Pony, odprti start male in velike Franje v BTC Cityju Ljubljana in kulinarična presenečenja, kot so Okusi Ljubljane in Okusni Bluz - Food Bluz.

9.5.
2017
Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal prejel naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je na današnji slavnostni seji Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana (MOL) ob občinskem prazniku prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana.

25.4.
2017
Sklic skupščine BTC d.d.

Skupščina bo 05. junija 2017 ob 9. uri.

Vsa sporočila za javnost ›

Novice

26.5.
2017
ABC & EDG: Most med Silicijevo dolino in BTC Cityjem

V ABC pospeševalniku so 24. maja ponosno naznanili sodelovanje z EDG, vodilnim podjetjem v Silicijevi dolini na področju korporativnih inovacij. ABC pospeševalnik, katerega soustanoviteljica je družba BTC in v katerem trenutno poteka že peti program za startupe, s tem sodelovanjem z EDG še bolj utrjuje sicer že dobro uveljavljene poslovne in digitalne programe podjetij. V BTC Cityju nastaja enkraten globalni ekosistem in pretok inovativne miselnosti ter sodelovanja na osnovi česar je možna transformacija poslovnih procesov. Povezava podjetja EDG z ABC pospeševalnikom pomeni veliko priznanje in uspeh za pospeševalnik ter hkrati predstavlja tudi globalni potencial za poslovno preobrazbo slovenskih podjetij. Pri tem pa ima veliko vlogo BTC City, ki zaradi svoje bogate in razvejane infrastrukture omogoča podjetjem, ki se transformirajo, enkratni testni prostor za različne dejavnosti: avtomobilizem, bančništvo, internet stvari, energetiko, e-trgovino …

19.5.
2017
Že drugi Memorial Pavla Kosa

Včeraj, 18. maja 2017, je v Športnem centru Milleniuim v BTC City Ljubljana potekal dobrodelni teniški turnir – Memorial Pavla Kosa. Na dogodku so se zbrali številni športni navdušenci, med katerimi so loparje zavihtele legende slovenskega športa, novinarji, gospodarstveniki in prijatelji Pavla Kosa, prvega direktorja Športnega centra Millenium.

Vse novice ›
 
 
Controller: MediaCenterModule
Action : index
View :