BTC City www

Kdo smo

A A A Besedilo Natisni

Družba BTC sodi med najuglednejše slovenske družbe, ki ji je z jasno začrtano vizijo in strategijo razvoja uspelo na območju nekdanjih javnih skladišč razviti BTC City, eno izmed največjih evropskih poslovno-nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč. Poleg BTC City Ljubljana BTC upravlja tudi z nakupovalnima središčema BTC City Murska Sobota in BTC City Novo mesto, sestavni del družbe pa so tudi Logistični center BTC s poslovnima enotama v Ljubljani in Novem mestu, Vodno mesto Atlantis, športni center Millenium, Kegl City, SiTITeater in Kristalna palača.

Družba BTC sodeluje s prek 3.000 poslovnimi partnerji, s katerimi gradi čvrsto partnerstvo in zaupanje, svoje razvojne usmeritve pa temelji na strategiji trajnostnega razvoja, ki je sestavni del vsakoletnega poslovnega načrta družbe. Za dobro delo je družba v zadnjih letih prejela številna priznanja, med katerimi so pridobitev mednarodnih certifikatov ISO 50001:2011 za upravljanje z energijo in ISO 14001:2004 za preprečevanje onesnaževanja ter zmanjševanja negativnih vplivov na okolje, priznanje za najbolj inovativni poslovni model Ekoindeks, priznanje Horus za družbeno odgovornost in mnoge druge.

V BTC City Ljubljana, ki ga letno obišče 21 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine, lahko obiskovalci na enem mestu nakupujejo v več kot 450 specializiranih trgovinah, katerih ponudba sega od prehrambenih izdelkov, kozmetike in oblačil do opreme interierja. BTC City Ljubljana se razteza na 475.000 kvadratnih metrih, poslovno središče pa tvori prek 3.000 podjetij iz Slovenije in tujine, ki skrbijo za nakupovalne, rekreativno-zabaviščne in kulturne vsebine. BTC City je razgibano mesto s sodobno arhitekturo, ki jo je sooblikovalo prek 40 domačih in tujih arhitektov ter urbanistov.

V letu 2011 je družba BTC zaključila največjo investicijo v zgodovini družbe, 20 nadstropni nebotičnik Kristalno palačo, Kristalna palača je najvišja poslovna stavba v Sloveniji in ponuja največ in najboljše. Poleg vrhunske arhitekture, izpolnjevanja najvišjih okoljskih standardov in ustvarjalnega ter bivanjskega udobja ponuja preplet pestre in raznolike programske ponudbe, v kateri sta vrhunska poslovna in trgovska dejavnost nadgrajeni z izpopolnjenim ekskluzivnim storitvenim programom. V razgibanem okolju se stikajo poslovnost, družabnost, užitek in počitek.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :