Društvo Anina zvezdica že štiri leta pomaga socialno ogroženim družinam. Z zbiranjem hrane in obdarovanjem predvsem otrok, vsako leto polepšajo življenja tisočim slovenskim družinam. Zbiranje hrane z daljšim rokom uporabe bo med 24. novembrom in 24. decembrom 2014 potekalo tudi v skladišču v BTC-ju.

Projekt Anina zvezdica vsako leto organizira dve ali več zbiralni akciji, s pomočjo katerih se razdeli več kot sto petdeset ton hrane tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Družba BTC se pridružuje projektu v sklopu blagovne znamke Misija: Zeleno in vabi vse, ki si to lahko privoščijo, da se oglasijo v skladišču BTC-ja in darujejo pakete hrane.

Cilj Anine zvezdice je pokazati, da lahko vsakdo pomaga pri izboljšanju življenja socialno ogroženim družinam in tako polepša božične praznike sebi in drugim. Nekaterim predstavlja  božični čas najlepše trenutke v letu, drugim pa le toliko večji izziv, saj si zelo težko privoščijo dodaten priboljšek, nakup prazničnih daril ali le izdatno večerjo.

Hrano lahko v času božične akcije dostavite v skladišče v BTC City Ljubljana – nasproti Koloseja pod Roll Bar-om, in sicer vsak ponedeljek, sredo in petek med 17. in 19. uro.

Pomagajte in olepšajte življenje tisočim slovenskim otrokom!