Da bodo Brade ena najbolj vročih komedij jesenske in zimske sezone, so nakazale že razprodane testne predstave v Mariboru, Ljubljani, Kranju in Izoli pa tudi dejstvo, da so karte pošle tudi že za naslednji dve ponovitvi v SiTi Teatru BTC. A bradati trio vseeno ni ničesar prepustil naključju. Vsi trije so gradivo, po vzoru mojstrov iz tujine, še do zadnjega pilili tudi na odprtem mikrofonu v klubu smeha 10ka.

Ena največjih kvalitet komedije, v kateri se prepletajo stendap, skeči, ki dajejo publiki vpogled v zakulisje scene, ter male zabavne improvizacije, ki delajo vsako izvedbo unikatno, so trije zelo prepoznavni slogi nastopajočih mjostrov: Bergantova hribovska črnina, Pižamov intelektualni slog z enovrstičnicami ter Perićine filigransko izpiljene družinske zgodbe. Trije pristopi za različne okuse, ki pa delujejo kot dobro v koherentna celota. Ali kot bi rekli ustvarjalci: v bradovščini je moč!

Z bradači so se sinoči zabavali tudi številni medijski znanci, komiki, gledališki in medijski ustvarjalci, ob Perici pa je, na sploh ne kaj posebno strašni petek 13., praznival še en vse bolj prodoren komik, Marko Žerjal. Sledi velika svetovna turneja po Sloveniji, datumi naslednjih 20 predstav so že razpisani.