BTC City www
Vstopna stran › O družbi › Družba BTC d.d. › Intenzivna vlaganja in razvoj

Intenzivna vlaganja in razvoj

A A A Besedilo Natisni

Rast družbe BTC sloni na velikih naložbah v razvoj.

Revolucija v prostoru

Zgledi po svetu in nove priložnosti sodobnega časa so bili tista spodbuda, ki je družbo BTC vodila k ponovni opredelitvi prostora, s katerim je upravljala. Sivi monolit skladišč na mestnem obrobju je sčasoma preoblikovala v moderen city; spremenjena podoba in nov poslovni namen prostora sta postala generator nadaljnje razvojne poti družbe, vir navdiha in njen stalni izziv.

Prav zato je bilo v zgodovini BTC sleherno leto zaznamovano s številnimi naložbami, tako lastnimi kot partnerskimi, prek katerih je družba uresničevala zastavljene projekte, marsikdaj velikopotezne in prebojne. Njihova uresničitev je vplivala na rast in razširitev poslovanja, ki vse bolj izpričano sloni na načelih trajnostnega razvoja.

Delnice družbe BTC na Londonski borzi

Delnice družbe BTC so bile od leta 1997 do 2001 uvrščene na Londonsko borzo vrednostnih papirjev. Družba BTC je s prodajo delnic na Londonski borzi vrednostnih papirjev pridobila pomembna sredstva za nadaljnji razvoj.

Naložbe, gradnja 1993–2014

  • 177.000 m2 prenovljenih poslovnih prostorov
  • 150.000 m2 novogradenj
  • Družba BTC je vložila 241 milijonov EUR.
  • Partnerji družbe BTC so vložili 165 milijonov EUR.
 

 

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :