Od 28. novembra dalje si lahko s klikom na spletno stran www.btc-city.com ogledate virtualno mesto BTC CITY v vsej svoji raznoliki ponudbi, prav tako pa so na ogled korporativne spletne strani družbe BTC,& www.btc.si.

Pri izvedbi projekta partnersko sodelujeta družba BTC d.d. kot nosilec blagovne znamke BTC CITY in podjetje Hal interactive d.o.o., ki je s številnimi referenčnimi projekti eno vodilnih na področju spletne promocije in e-poslovanja.

Internet je ena tistih tehnologij, ki je navidezno nepovezan svet povezala v celoto preko komunikacije in izmenjave informacij. Je priložnost, da se podjetja predstavljajo svojim potrošnikom, ponujajo svoje informacije in izdelke ter gradijo na svojem ugledu.V duhu časa smo se v BTC-ju odločili, da našim obiskovalcem s klikom na tipkovnico približamo prednosti našega mesta kot poslovnega, nakupovalnega, športnega in zabavnega središča.

Spletno mesto BTC CITY, ki se predstavlja na spletni strani www.btc-city.com, odseva moderno usmerjenost našega mesta in je namenjeno uporabi najširši javnosti. Posebnost spletnega mesta je v tem, da smo vse prednosti realnega mesta BTC CITY prenesli v interaktivni prostor in s tem obiskovalcem omogočili lažji dostop do osnovnih in želenih informacij o vašem-našem mestu. Oblikovali smo virtualni vodnik po spletnem mestu, iskalnik po izdelkih, trgovinah, lokacijah in blagovnih znamkah, pri tem pa vam bo v veliko pomoč interaktivni 3D zemljevid, na katerem bo možnost najti vsako trgovino in ulico posebej, do njene mikrolokacije. Ažurnost, raznolikost in kakovost informacij je bilo naše vodilo pri ustvarjanju spletnega portala, saj bodo le tako želje naših obiskovalcev po informacijah izpolnjene.V spletnem mestu boste našli napoved dogodkov in prireditev, ki so se oziroma se bodo odvijale v BTC Cityju, objavljene pa bodo tudi nove trgovine in akcijske ponudbe izdelkov. Sestavni del spletnega mesta je tudi e- trgovina, ki bo svojo popolno prenovo doživela marca 2003 in predstavlja spletni nakupovalni portal, ki nudi možnost atraktivnega mrežnega nakupovanja. Spletno mesto bomo razvijali skupaj z obiskovalci, obeta se nam veliko zanimivega, kot je KLUB BTC CITY, elektronske novice, klepetalnice, SMS novice, ankete, nagradne igre in on line avtomatski svetovalci.

V družbi BTC smo prav tako oblikovali prenovljeno korporativno spletno stran www.btc.si , namenjeno predvsem poslovni javnosti in novinarjem. Korporativna stran odseva poslanstvo in vizijo družbe BTC, ki je skozi leta spreminjala in izpopolnjevala svojo podobo ter jo bo v prihodnosti še nadgrajevala. Spletna stran vsebuje osnovne podatke o družbi, kratko zgodovino družbe, odnos do okolja (širino duha) in poslovne informacije. Novost spletne strani je kotiček za medije, ki omogoča registracijo novinarjev in prejemanje želenih informacij. Uporabniki bodo seznanjeni s promocijskimi aktivnostmi BTC-ja, na voljo pa bo tudi galerija fotografij dogodkov v BTC Cityju. Neposreden dostop preko korporativnega portala bo možen v Spletno mesto BTC CITY, s tem smo združili poslovni duh mesta z zabavnim, nakupovalnim in trgovinskim središčem.

Vabimo vas, da si nove spletne strani ogledate.

Ljubljana, 27. 11. 2002

Maja Oven