Druženje je potekalo v novem zagonskem podjetniškem vozlišču ABC Hub v spodnji etaži Emporiuma, ki predstavlja prostor napredka, kreativnosti, inovacij ter ustvarjanja poslovnih priložnosti in sodelovanja. Vse našteto so tudi glavna vodila družbe BTC zapisana v strategiji do leta 202, zato je bilo takšno okolje najprimernejše prizorišče za letošnji tradicionalni sprejem.

Ob prihodu so povabljene sprejeli gostitelji, predstavniki družbe BTC: Jože Mermal, predsednik uprave, mag. Damjan Kralj, član uprave ter direktor za trženje in marketing, Rajko Čvorovič, član uprave in finančni direktor, Tomaž Pečnik, direktor Poslovne enote Ljubljana ter Marko Žehelj, pomočnik uprave in direktor Sektorja za investicije, vzdrževanje in energetiko.

Ob uradnem začetku prireditve je moderatorka Mojca Krajnc predstavila člane ekipe ABC pospeševalnika in njegovega direktorja, Dejana Roljiča, ti pa so na oder povabili tudi gostitelja večera, Jožeta Mermala, predsednika uprave družbe BTC. Po njegovem uvodnem nagovoru je sledilo druženje ob kulinaričnih dobrotah v spremstvu glasbenega programa s pevko Nino Strnad in godalnim kvartetom Maxima. Gostje so se lahko med dogodkom sprehodili tudi po prostorih ABC Huba ter se pogovorili s člani start-up ekip o njihovih dosedanjih uspehih in zamislih za prihodnje projekte.

Druženje, ki je minilo v prijetnem vzdušju, je utrdilo pot za nove skupne zgodbe.

• T: 01 585 13 15
  • E: maja.oven@btc.si