BTC City www
Vstopna stran › Misija: Zeleno › Misija: Družbeno odgovorni

Misija: Družbeno odgovorni

A A A Besedilo Natisni

Poleg skrbi za okolje si v družbi BTC že vrsto let prizadevamo za napredek tudi na drugih področjih družbene odgovornosti. Ta tendenca se predvsem v zadnjih letih širi na področja ustvarjalnosti, kulture in mladih, ki so v družbi pogosteje  zapostavljena. Želja BTCja je, da bi skupaj z obiskovalci izboljšali kakovost življenja na vseh področjih, zato podpiramo tudi humanitarne akcije, organiziramo delavnice in natečaje za otroke, sofinanciramo nakupe otroških igral ...

Veliko pozornost v okviru družbeno odgovornih aktivnosti vsako leto namenjamo sponzorstvom in donacijam. S sponzorstvi pokrivamo različne programe tako na področju znanosti, izobraževanja, šolstva, umetnosti, kulture, športa in inovativnosti kot tudi ekologije.

V letu 2015 smo podprli več kot 300 organizacij, posameznikovm dogodkov in drugih aktivnosti ter projektov s področij športa, izobraževanja in znanosti, kulture, upravljanja energije, prometa, ravnanja z okoljem, vodo ter varnosti in družbene odgovornosti.

Vrednost sredstev za sponzorstva in donatorstva v v obdobju 2011-2015 (v EUR)


 

Misija: Družbeno odgovorni

Družbena odgovornost ali družbena odzivnost oziroma družbeno delovanje zaznamuje skrb in odgovornost do ljudi in prostora, ki nas obkroža. Družbena odgovornost je opredeljena kot ena ključnih vrednot in usmeritev družbe BTC.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :