BTC City www
Vstopna stran › Misija: Zeleno › Misija: Varnost za vse

Misija: Varnost za vse

A A A Besedilo Natisni

V okviru Misije: Zeleno eden izmed ključnih ciljev predstavlja zagotavljanje splošne, požarne in prometne varnosti  obiskovalcem, poslovnim partnerjem in zaposlenim na območju BTC.

Ta cilj uresničujemo skozi različne aktivnosti, med katerimi velja izpostaviti predvsem preventivno delovanje na področju varstva pred požarom, vzdrževanje in posodabljanje sistemov varovanja premoženja ter stalno prisotnost varnostnikov in gasilcev, ki nadzirajo območje.

Redno sodelovanje z organi varnosti

Za zagotavljanje varnosti imamo svojo lastno enoto varovanja. Zaposleni v njej se redno udeležujejo strokovnih izobraževanj in izpopolnjevanj, poleg tega pa enota vseskozi sodeluje s policijo, reševalci in gasilci. V okviru splošne varnosti skrbimo tudi za stalno modernizacijo centralno vodenega video sistema in protivlomnih sistemov.

Z mislijo tudi na varnost v prometu

Na področju varnosti v prometu v BTCju sodelujemo pri razvoju trajnostne urbane mobilnosti v mestu Ljubljana. Skupaj s Slovensko kolesarsko mrežo smo tako leta 2013 v času Tedna mobilnosti urejali oznake na kolesarskih stezah v prestolnici in na ta način opozarjali na nevarne kolesarske odseke. Za večjo varnost otrok v prometu pa od leta 2011 sodelujemo pri vseslovenskemu projektu Varno na kolesu, namenjenem vsem šolarjem, ki se pripravljajo na kolesarski izpit.

Za varnost pešcev smo na nekaterih prehodih v BTC City Ljubljana postavili talna LED svetila, na krožiščih ter na Ameriški ulici pa smo namestili hitrostne ovire.

Ukrepi za varnost vplivajo na zavedanje deležnikov

Na področju varnosti se rezultati trajnostnih projektov modernizacije in nenehnega izboljševanja sistema varnosti kažejo v večji splošni zavesti obiskovalcev, poslovnih partnerjev in zaposlenih, da so na območju BTC varni, pa naj gre za splošno varnost, požarno varnost, varnost premoženja ali prometno varnost.

Upravljanje BTC Cityev

BTC City danes ne označuje le največje nakupovalno središče., temveč postaja pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli. >>Več ›Controller: Home
Action : Content
View :