BEYOND

BUSINESS

intro-image

POVEZUJEMO NAJBOLJŠE

V družbi BTC si prizadevamo zagotavljati okolje, kjer podjetja ne samo napredujejo, temveč cvetijo. Kjer odlične ideje niso samo v glavah, temveč se udejanjajo. Kjer si ljudem ni treba le predstavljati vsega dobrega, kar lahko ponudi vaše podjetje, pač pa to lahko tudi izkusijo. Kjer lahko uveljavite svoja predvidevanja in kjer se lahko čudoviti umi povezujejo, ekipe pa sodelujejo ter ustvarjajo podjetnejšo in boljšo prihodnost.

Ni pomembno, ali se ukvarjate s prodajo, zabavo, poslovanjem, logistiko, trajnostjo, digitalnimi rešitvami, mobilnostjo, gostinstvom ali čim drugim – pomagamo vam lahko pri skoraj vsem. Uporabite svoje nove tehnologije, raziskovalne postopke in vzorce ali analizirajte kulture, trende in vedenje potrošnikov. Zagotovite si neprecenljiv vpogled in dvignite svoje podjetje na višjo raven. Bodite sprememba, ki jo bodo opazili. 

Za sklepanje poslov v sodobnem svetu niso dovolj samo sredstva in strokovno znanje, temveč tudi vizija. Vizija prihodnosti, ki jo lahko uresničimo. Že danes.

SLOVENSKI PAVILJON V TEMATSKEM
SKLOPU TRAJNOST NA RAZSTAVI EXPO
OD 7. DO 13. NOVEMBRA

BTC CITY

Mesto neskončnih priložnosti

BTC City je edinstveno in dinamično okolje, kjer lahko obiskovalci počnejo vse – poslujejo, nakupujejo, se prehranjujejo, zabavajo in igrajo, telovadijo, prespijo in še veliko več. BTC City je eno največjih nakupovalnih, poslovnih, inovacijskih in kulturnih središč v jugovzhodni Evropi. Gre za pametno mesto, ki presega meje domišljije in ki vas bo navdušilo s svojo fizično in digitalno infrastrukturo. Resnično edinstven ekosistem na dosegu roke.

DOŽIVETJE

Nekaj zanimivosti
obiskov na leto
0
m2 zunanjih površin
0
poslovnih partnerjev
0
let obstoja
0 +

LOGISTIČNE REŠITVE

Pot k odličnosti

Kot vodilno središče na področju logistike široke potrošnje v jugovzhodni Evropi na prvo mesto postavljamo kakovost, ki jo omogočajo celovite storitve v ponudbi. Prevoz blaga je skrbno nadzorovan ter podprt z najsodobnejšo informacijsko in komunikacijsko tehnologijo. Manj potovanj in drugih logističnih postopkov pomeni manjšo porabo energije in nižje stroške, to pa zagotavlja brezskrbnost za podjetja, stranke in okolje.

logi

POVEZOVANJE

DIGITALNE
INOVACIJE

VODENJE

Vizija prihodnosti

BTC je popolno okolje za spodbujanje inovacij. Podjetjem omogočamo, da predstavijo svoje napredne rešitve ter preizkusijo svoje izdelke in storitve v resničnem testnem okolju BTC Living Lab. Gre za inovativen ekosistem, namenjen tako zagonskim kot večjim podjetjem in njihovemu povezovanju pri ustvarjanju izjemnih projektov, ki lahko postanejo še večje zgodbe o uspehu. Podjetja se danes pogosto lotijo preoblikovanja poslovanja, kar jim lahko zagotovi dodano vrednost. S ponosom zagotavljamo platformo, ki služi kot odskočna deska za boljšo prihodnost.

UPRAVLJANJE NEPREMIČNIN

Izboljšanje poslovanja

V hitro rastočem poslovnem okolju se potrebe vseh udeleženih nenehno spreminjajo. Z ustreznim partnerjem, ki ima znanje in izkušnje, je te nestanovitne zahteve mogoče izpolniti. BTC PROP je dragocen partner pri upravljanju nepremičnin, saj razume izzive, s katerimi se srečujejo lastniki nepremičnin, in ima vse veščine, ki so potrebne za dokončanje projektov s poudarkom na učinkovitosti, trajnostnem razvoju, informacijski in komunikacijski tehnologiji ter trendih. Na vseh teh področjih smo tu vas.

prop

NAPREDEK

MISIJA:
ZELENO

green

USTVARJAMO BOLJŠI SVET

Naša vizija je boljša in bolj zelena prihodnost. Ob vsakem koraku, ki ga naredimo v prihodnost, si prizadevamo pustiti čim manjši ogljični odtis. Skrb za okolje smo postavili na vrh svojega prednostnega seznama: zelene naložbe, promocija zelenih izdelkov in zelenih vrednot ter aktivno ozaveščanje. Trajnost za nas ni zgolj prazna beseda, temveč naš vsakodnevni način življenja.

VIZIJA

btc-ar

DOŽIVITE BTC V OBOGATENI RESNIČNOSTI (AR)

Inovacije in nove tehnologije so motor, ki poganja razvoj. Prihodnost bo v rokah tistih, ki so se pripravljeni prilagoditi, mi pa smo tu zato, da jim utremo pot.

KONTAKTIRAJTE NAS IN RAZIŠČITE NOVE PRILOŽNOSTI