Slider

Z velikim ponosom gledam na svojo ekipo in kolektiv, s katero smo z veliko mero poguma in modrosti uspeli v 24 letih, točneje od leta 1993 do danes, z usmerjenim in strateškim načinom vodenja v celoti transformirati družbo BTC iz nekdaj specializirano logistično-skladiščne družbe v moderno, odprto družbo, ki danes svoje poslovanje utrjuje na kar petih različnih stebrih poslovanja.

Naša vizija je jasna – svojim poslovnim partnerjem in obiskovalcem želimo še naprej zagotavljati storitve le na najvišjem nivoju, z njimi kreirati nov, drugačen in priložnosti poln svet, ki omogoča nove možnosti razvoja in lepšo prihodnost vseh nas. Inovativnost je ključ, ki odklepa vrata priložnosti in  omogoča ustvarjanje nove dodane vrednosti in prav to želimo omogočiti tudi svojim poslovnim partnerjem. Z inovativnim in unikatnim testnim okoljem BTC Living Lab, s tehnološko napredno in dovršeno infrastrukturo in s pospeševalnikom ABC, ki deluje na kar treh lokacijah (Ljubljana, München in Silicon Valey) in katerega solastnik je tudi družba BTC, smo ustvarili edinstven ekosistem – javni, zasebni in start-up svet združuje v povezano celoto, ki ustvarja in se odziva na signale prihodnosti. Na mladih svet stoji, zato z veseljem v svoj ekosistem vključujemo mlade, talentirane in perspektivne posameznike in podjetja iz celega sveta, katerih znanje in tendenca delovanja sta usmerjena v razvoj in kreiranje novih pametnih rešitev.

Digitalizacijo in stremenje k nenehnem inoviranju imamo v svojem DNK in prav to želimo omogočiti tudi svojim poslovnim partnerjem.

Jože Mermal

Galerije slik s tekstom