Odkrij vse dimenzije

pametnega mesta priložnosti

BTC City – v osrčju Ljubljane, Zelene prestolnice Evrope 2016

Koncept pametnega mesta

Pod edinstvenim konceptom »pametnega mesta« in uveljavljeno ter prepoznavno blagovno znamko BTC City družba BTC upravlja enega največjih poslovnih, nakupovalnih, zabaviščnih, rekreativnih, kulturnih in inovacijskih centrov v Evropi, ki se nahaja v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Poleg BTC City Ljubljana, družba BTC upravlja tudi dve nakupovalni središči v Novem mestu in Murski Soboti.

Posel

Inoviranje

Nakupovanje

Sprostitev

Ne eno, kar tri mesta priložnosti.

Ljubljana, Novo mesto, Murska Sobota

BTC City Ljubljana

BTC City Ljubljana velja za enega največjih poslovnih, nakupovalnih, zabaviščnih, rekreativnih, kulturnih in inovacijskih središč v Evropi, ki ima več kot 21 milijonov obiskov letno. Mednarodno stičišče z leti postaja tudi vse privlačnejši kraj sprostitve in vedrega razpoloženja ter vse bolj nepogrešljiv in nezamenljiv del vsakdanjika.

21.000.000

obiskov
letno

475.000

m2 zunanjih
površin

4.000

poslovnih 
partnerjev

400.000

m2 poslovnih 
prostorov

8.500

parkirnih
prostorov

Zagotovi si mesto v družbi najboljših.

BTC City – poslovne priložnosti na pravem mestu.

Kot območje z največ obiski potrošnikov v Sloveniji in eno izmed pomembnejših regijskih poslovnih območij, je BTC City Ljubljana idealno mesto za trgovske partnerje, kot tudi vse ostale, ki iščejo nove poslovne priložnosti. S široko ponudbo trgovskih in pisarniških poslovnih nepremičnin se lahko približamo najrazličnejšim pričakovanjem in zahtevam.

Mednarodno vpeta infrastruktura za startup podjetja, ki omogoča dostop do številnih inovacij, relevantni ISO certifikati ter dodatne storitve, kot na primer konferenčni prostori, Radisson Blu Plaza hotel na območju ter infrastruktura za izposojo električnih vozil za večje udobje vaših poslovnih partnerjev, pa so še dodatni argumenti, ki olajšajo naslednjo poslovno odločitev na področju poslovnih nepremičnin.

Za vse želje, okuse in poklice

Izbirajte med različnimi tipi trgovskih, gostinskih in ostalih storitvenih prostorov najbolj obiskanega območja med potrošniki v Sloveniji in poiščite takšnega, ki najbolj ustreza identiteti vaše blagovne znamke. Pravilnost vaše odločitve vam zagotavljajo naslednji ISO certifikati: 55001, 50001, 9001, 14001.

 

Ι  SAMOSTOJNI TRGOVSKI PROSTOR

Če vaš prodajni model temelji na edinstveni zunanji podobi trgovine, neposredni bližini parkirnih mest ali neposredni bližini peš con vaše trgovine, lahko izbirate med različnimi možnostmi.

Ι  POKRITO NAKUPOVALNO OBMOČJE

Veliko število potrošnikov na enem mestu je na voljo vaši blagovni znamki v različnih tipih pokritih nakupovalnih območij: od tipičnega nakupovalnega centra z velikim številom najrazličnejših najemnikov, do premium nakupovalne galerije v neposredni bližini poslovnega območja ali pa kot del pokrite tržnice s specializirano ponudbo lokalne pridelave.

Ι  GOSTINSKI OBJEKT

Spodbujamo prihod raznovrstnih ponudnikov lokalne in mednarodne kulinarike: od hitrih prigrizkov in pic, vegetarijanske ali dietne ponudbe, raznovrstne mednarodne kuhinje do jedi po naročilu. Postanite del kulinarične zgodbe v BTC City-ju in izberite lokacijo znotraj pokritega nakupovalnega območja, kot samostojen gostinski objekt ali kot zunanji kiosk v kulinaričnem parku.

 

Ι  POP-UP TRGOVINA

Če želite ustvariti prepoznavnost blagovne znamke, informirati nove kupce ali testirati tržni potencial vašega produkta, potem je koncept pop-up trgovine na najbolj obiskanem območju med potrošniki v Sloveniji obvezna izbira za vaš poslovni podvig. Ponujamo vam različne lokacije za kreiranje nepozabnih doživetij in vpletanje potrošnikov z vašim “danes tukaj, jutri že drugod” edinstvenim konceptom.

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 13 00   |   w.  estate.btc-city.com

Pisarna v/na pravem mestu

Popolna pisarna v Ljubljani! Ponujamo celoten spekter pisarniških prostorov na dostopni in prvovrstni lokaciji: 3 km oddaljenosti od središča mesta Ljubljana, 200 metrov od ljubljanskega obroča in 25 km od mednarodnega letališča Ljubljana. Naj vam ISO certifikati 55001, 50001, 9001 in 14001 še dodatno olajšajo vašo odločitev glede pisarniških prostorov.

 

Ι  PREMIUM PISARNIŠKI PROSTORI

Privlačno poslovno okolje, kjer domujejo številne multinacionalke, je na voljo v dveh sodobnih poslovnih stolpnicah. Prilagodljivi tlorisi, veličastni panoramski pogledi, konferenčne sobe, neposredna bližina hotela Radisson Blu ter možnost souporabe električnih vozil (EV) zagotavljajo vašim zaposlenim ali poslovnim obiskovalcem popolno poslovno udobje.

Ι  PISARNIŠKI PROSTORI ZA MALA IN SREDNJA PODJETJA

Dostopni pisarniški prostori s prilagodljivimi tlorisi so popoln odgovor na zahteve podjetij, ki potrebujejo majhne do srednje velike pisarniške prostore na dostopni lokaciji in v inovativnem ter razgibanem poslovnem okolju.

 

Ι  CO-WORKING PROSTOR

Se vam obeta nepričakovan poslovni sestanek v naslednji uri, s katerim morate ustvariti profesionalni vtis na vaše poslovne partnerje? Ni problema, tri udobne in tihe sejne sobe čakajo na vašo rezervacijo, poleg njih pa še ostali pisarniški prostori, posebej prilagojeni potrebam mladih in dinamičnih podjetij. Uporabite jih takrat, ko jih dejansko potrebujete: http://accelerationbusinesscity.com/sl/

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 13 00   |   w.  estate.btc-city.com

Koristno s prijetnim

Pri nas lahko organizirate poslovna srečanja, konference ali neformalna srečanja z vašimi zaposlenimi na dostopni in priročni lokaciji.

 

Ι  KONFERENČNI PROSTORI

Glede na vaše zahteve in število udeležencev vam ponujamo različne možnosti najema konferenčnih prostorov. Izbirate lahko med prvorazrednima poslovno Kongresno dvorano ter Poslovnim klubom v Kristalni palači, tematsko opremljenimi predavalnicami v ABC Hubu ali pa cenovno dostopnejšo alternativo v našem Logističnem centru. Prav poseben vtis pa boste svojim gostom pustili z dogodkom v SiTi Teatru BTC. Vsi prostori imajo na voljo za uporabo opremo za multimedijske predstavitve in table za pisanje.

Ι  PROSTOR ZA DOGODKE

Če želite pri obiskovalcih vašega dogodka pustiti nepozaben pečat, lahko izbirate med različnimi prireditvenimi možnostmi v zaprtih prostorih ali na prostem. Ste kdaj pomislili, da bi organizirali dogodek v Vodnem mestu Atlantis v objemu sproščujoče atmosfere, obdane z vodo in očarljivimi bazenskimi svetlobnimi efekti? Kaj pa urbano doživetje nad mestom na naši Zeleni terasi, zasnovani za najrazličnejše dogodke? Morda pa celo dih jemajoči panoramski razgled na helioportu Kristalne palače? Ali pa potrebujete zgolj priročno lokacijo na prostem za učinkovito predstavitev vašega izdelka? Naši predstavniki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri prostora za dogodke glede na vaše zahteve.

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 17 25   |   e.  kongresna@btc.si

Gradimo skupaj

Naši najemniki lahko izbirajo med paleto arhitekturnih in gradbenih storitev po naročilu. Več kot 30 let izkušenj naših strokovnjakov zagotavlja strokovnost in znanje za najvišjo raven izvedbe storitev. Zagotavljamo vam osredotočenost na detajle ne glede na obseg projekta in se veselimo implementacije vaših konceptov v realnost.

 

Ι  PODROČJA NAŠE STROKOVNOSTI

 

 • Projektiranje
  • Pridobivanje tehnične dokumentacije (načrt arhitekture, načrt inštalacij, drugi potrebni načrti)
  • Pridobovanje upravnih dovoljenj (gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje)

 

 • Izvedba
  • Vodenje investicije in strokovno-tehnični nadzor
  • Investicijski inženiring

 

 • Upravljanje nepremičnin
  • Storitve vzdrževanja nepremičnin
  • Čiščenje
  • Varovanje

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 13 00   |   e.  ljubljana@btc.si

V soju luči in unikatnosti prostora

Iščete ustrezno lokacijo za kreiranje vaših oglasov? Razgiban in živahen urbani prostor, ki ga je sooblikovalo več kot 40 domačih in tujih arhitektov, ni zgolj harmonično in estetsko okolje, pač pa tudi družbena, psihološka, inženirska in tehnična celota, ki ponuja številne arhitekturne možnosti za vaš kreativni navdih. Zelene površine in hortikultura, osupljive kulise na terasah streh, številne umetniške skulpture na zunanjih in pokritih površinah, raznolike podobe zgradb, bazenske površine v Vodnem mestu Atlantis, panoramski razgled z najvišje poslovne stolpnice v Sloveniji, panoramska dvigala ali pa celo helioport … izbira je vaša! Sporočite nam svoje želje in pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev!

Primeri in slike: Zunanje dvigalo v Kristalni palači, helioport, Zelena terasa, slike skulptur, bazen pred KP, Garažna hiša BTC City, Snemalni studio (Štorija)

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 17 25   |   e.  kongresna@btc.si

Predstavite se v središču, ki dnevno beleži več kot 50.000 obiskov

Ponujamo vam številne možnosti oglaševanja za predstavitev vaše blagovne znamke na najbolj obiskanem območju v Sloveniji, ki dnevno beleži več kot 50.000 obiskov. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje zavedanja o vaši blagovni znamki tik pred nakupno fazo. Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj prostor.

 

Ι  OGLAŠEVANJE NA OBMOČJU BTC CITY

 • Safety Point zasloni
 • Zaslon Velikan
 • Čezcestni transparenti
 • Billboardi
 • Dvigala
 • Kulinarični park
 • Parkirna hiša
 • Fasada parkirne hiše
 • Fasada D18
 • Promocije
 • Razstavni prostor

 

Ι  REVIJA BTC CITY VODNIK

 • Posamezni oglas ali letni paketi

 

Ι  DIGITALNO OGLAŠEVANJE

 • Banner
 • Članek
 • Facebook
 • Instagram
 • Paket Digital

 

Ι  SPONZORSTVA DOGODKOV

 • Festival nakupov in zabave
 • Mednarodni kolesarski Maraton Franja

Ι  KONTAKT:   t. +386 1 585 13 00   |   e.  matic.zehelj@btc.si

BTC CITY LJUBLJANA – mesto priložnosti

Za ogled klikni na želeno vsebino v legendi.

11 km cest
14 krožišč
30
8500 parkirnih prostorov

Po delu se prileže – vse ostalo.

Eno izmed največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi te pričakuje z več kot 450 trgovinami in 70 kulinaričnimi ponudniki. Za raznovrstne okuse poskrbita tržnica ali kulinarični park na prostem, obenem pa so na voljo tudi številne prostočasne in športne aktivnosti ter vedno osvežujoče Vodno mesto Atlantis bazeni, savnami, adrenalinskim parkom in sproščujočimi azijskimi masažami.

Obišči BTC City Ljubljana in odkrij vse priložnosti na enem mestu.

KULTURA

NAKUPOVANJE

ŠPORT IN REKREACIJA

KULINARIKA

ZABAVA

WELLNESS

BTC City Novo Mesto

BTC City Novo mesto je bilo prvo središče v dolenjski regiji s široko ponudbo dejavnosti in storitev na enem mestu. Poleg številnih trgovin in lepotnega salona so v njem tudi banka, pošta, zavarovalnica ter različni gostinski lokali.

Logistični center BTC Novo mesto v bližnji Češči vasi, ki posluje že od leta 1974, z obsegom 15.500 m2, je zrasel v osrednje distribucijsko in logistično središče novomeške regije in postaja vse bolj sestavni del sistema preskrbovalnih verig za avtomobilsko in ostalo predelovalno industrijo.

provoco_btc_city_icons_small-05
8.000

m2 površine za
trgovske dejavnosti

provoco_btc_city_icons_small-06
1.900

m2 površine za
poslovne dejavnosti

provoco_btc_city_icons_small-07
1.000

m2 površine za
storitvene dejavnosti

8.300

m2 površine za
skladiščne dejavnosti

7.200

m2 površine obsega
tovorni terminal

BTC City Murska Sobota

Poslovna enota BTC v Murski Soboti, ustanovljena leta 1988, se je razvila v BTC City Murska Sobota – osrednje nakupovalno središče na severovzhodu Slovenije, v Pomurski regiji. V njem je na voljo 33 različnih trgovin in 4 gostinski lokali ter pošta, lekarna in optika. Otrokom v veselje je postavljena velika igralnica z izzivalno plezalno steno.

Zaradi bližine državnih meja z Avstrijo, Hrvaško in Madžarsko je nakupovalno središče BTC City Murska Sobota zanimivo tudi za številne obiskovalce iz tujine.

provoco_btc_city_icons_small-05
20.000

m2 površine za
trgovske dejavnosti

provoco_btc_city_icons_small-06
1.700

m2 površine za
poslovne dejavnosti

provoco_btc_city_icons_small-07
2.100

m2 površine za
storitvene dejavnosti

300

m2 površine za
skladiščne dejavnosti