Odkrij BTC

BTC je živ, dinamičen gospodarski organizem s
širokim obsegom delovanja.

Principi delovanja

Naš cilj ni le uspešno poslovanje pač pa tudi sodelovanje na različnih
področjih z namenom prispevanja k skupni blaginji.

NENEHEN RAZVOJ   

Nenehno razvijamo svoje dejavnosti, gospodarske aktivnosti, izboljšujemo svojo ponudbo in širimo poslovne vsebine. Našim poslovnim partnerjem, obiskovalcem in potrošnikom pa s tem zagotavljamo visoko kvaliteto storitev in ponudbe.

  NENEHEN RAZVOJ

Nenehno razvijamo svoje dejavnosti, gospodarske aktivnosti, izboljšujemo svojo ponudbo in širimo poslovne vsebine. Našim poslovnim partnerjem, obiskovalcem in potrošnikom pa s tem zagotavljamo visoko kvaliteto storitev in ponudbe.

SODELUJEMO Z DRUŽBO IN OKOLICO   

Sodelujemo s širšim družbenim okoljem in prispevamo k skupni blaginji v sorazmerju s svojimi ekonomskimi rezultati.

  SODELUJEMO Z DRUŽBO IN OKOLICO

Sodelujemo s širšim družbenim okoljem in prispevamo k skupni blaginji v sorazmerju s svojimi ekonomskimi rezultati;

Main ImageHover Image

   SPODBUJAMO ZAPOSLENE

Zaposlene spodbujamo k izobraževanju in inovativnosti z namenom kreiranja boljših poslovnih rešitev, povečevanja vrednosti družbe in doseganje njene višje konkurenčnosti – delovno okolje, ki omogoča razvijanje lastnega potenciala.

   RAZVIJAMO PO STANDARDIH

BTC mesta gradimo po principih visokih ekoloških, energetskih, infrastrukturnih in varnostnih standardov.

BTC CITY

Blagovna znamka BTC City si je v dvajsetih letih izborila svoje mesto v slovenskem marketinškem prostoru. Danes ne označuje le največje nakupovalno središče. BTC City je pomemben poslovni center, mesto s športnimi in kulturnimi vsebinami ter prostor ustvarjalnih in poslovnih zamisli.

VEČ

BTC Logistični center

Ponujamo celovite logistične storitve: zagotavljamo skladiščenje, komisioniranje in vse druge storitve povezane z blagom, vključno z distribucijo do končnih kupcev. Naše delovanje podpira vrhunska informacijsko-komunikacijska tehnologija, ki omogoča optimalno ravnanje z blagom. Posledično to pomeni manj opravljenih voženj in drugih logističnih manipulacij, kar zmanjšuje porabo energentov na eni strani in znižuje stroške poslovanja na drugi.

VEČ

BTC DIGIT

BTC DIGIT upravlja Business Transformation Center s svojimi tremi stebri predstavlja ekosistem povezovanja in skupnega delovanja, je stičišče inovacij, kjer s partnerskimi podjetji ustvarjamo dodano vrednost v okviru strategije odprte družbe.

VEČ

BTC PROP

BTC PROP je odgovor na potrebe racionalizacije poslovanja organizacij, učinkovitejše upravljanje virov, poslovanje v skladu s trajnostim razvojem in najnovejšo informacijsko-komunikacijsko tehnologijo ter sodobnimi razvojnimi trendi. Je rezultat 70-letne zgodovine družbe BTC, v kateri je vseskozi uspešno upravljala lastne nepremičnine in osvojila razumevanje izzivov lastnikov nepremičnin.

VEČ

TRAJNOSTNI RAZVOJ

V sodelovanju z lokalno in širšo skupnostjo ustvarjamo nove poslovne priložnosti s poudarkom na odgovornem odnosu do okolja, zelenih investicijskih vlaganjih, promociji zelenih izdelkov ter ozaveščanju javnosti o zelenih vrednotah in dejanjih. Danes je Misija: Zeleno skladno z dolgoročno strategijo razvoja do leta 2020 eden ključnih stebrov poslovanja in poslovna enota, katere cilj je, da trajnostni razvoj postane sestavni del naše poslovne prakse in odločitev.

VEČ

Strateški projekti

Ker iz majhnega raste veliko in se iz dobrega rojeva le najboljše

V slogi je moč, in le skupaj lahko ustvarjamo uspešne, prodorne in odmevne zgodbe. Teh v portfelju družbe BTC ni malo, a ker nikoli nismo spali na lovorikah, usmerjeni v prihodnost že ravijamo nove, povezovanja in radosti polne starteške projekte.

Kongresna dejavnost

V poslovno prijaznem okolju in na odlični lokaciji nudimo možnost najema dvoran in prostorov za kongresno dejavnost ter ostale prireditve zaprtega ali odprtega tipa.

V sodelovanju z Vodnim mestom Atlantis, restavracijo City in izbranimi poslovnimi partnerji na območju zagotavljamo tudi catering: Naj bo to sproščena koktajl zabava s “finger food-om”, hladno-topli bife ali svečana večerja.

NAJEM DVORAN IN PROSTOROV

KONTAKT

Oddaja nepremičnin

Poslovni prostori na pravem mestu.

Poslovno okolje po meri prav vsakega podjetja. Dostopnost, frekventnost in odprtost, bližina cestne in mestne infrastrukture so kriteriji o katerih sanja prav vsako podjetje. Da ne boste izgubljali dragocenega časa in energije, vabljeni v BTC City, kjer vam bomo z veseljem omogočili vaš sanjski poslovni prostor.

21.000.000

obiskov letno

475.000

m2 zunanjih površin

4.000

poslovnih partnerjev

INFORMACIJE O PROSTIH KAPACITETAH

t. +386 1 585 13 00   |   e.  sales@btc.si

ABC Hub

Inovativno delovno okolje za zagonska in mlada podjetja

Eno največjih ekosistemov za start-up in mlada podjetja pri nas – ABC HUB, predstavlja sodoben in inovativen prostor, ki na več kot 2.000 m2 površin mladim podjetjem nudi vse kar potrebuje za uspešen začetek. Moderno središče, ki združuje inovatorje, ustvarjalce in kreativce, mladim omogoča preboj naprednih poslovnih idej doma in v mednarodnem prostoru.
Pridruži se in naj tvoje ideje spozna cel svet.


V ABC Hub-u so voljo za uporabo naslednje poslovne površine:

co-working delovna mesta

sestankovalnice

učilnica

prostor za dogodke

KONTAKT

INFORMACIJE O PROSTIH KAPACITETAH

t. +386 1 585 13 00   |   e.  sales@btc.si

KONTAKT