Eligma – napredna spletna platforma
za potrošniško izkušnjo naslednje generacije.

ELIGMA – NAPREDNA SPLETNA PLATFORMA ZA POTROŠNIŠKO IZKUŠNJO NASLEDNJE GENERACIJE, ZASNOVANA NA SISTEMU UMETNE INTELIGENCE IN TEHNOLOGIJE VERIŽENJA PODATKOVNIH BLOKOV

Podjetje Eligma d.o.o., ki ga je družba BTC soustanovila s skupino mladih strokovnjakov, razvija novo spletno platformo, ki bo poenostavila, pospešila in stroškovno optimizirala spletne nakupne procese za vsakogar in po vsem svetu. Platforma Eligma obeta popolnoma novo in tehnološko napredno potrošniško izkušnjo, ki bo uporabnikom s pomočjo umetne inteligence in tehnologije veriženja podatkovnih blokov (t.i. blockchain tehnologije) omogočila varno, transparentno in sodobno nakupovanje. Potrošnik bo lahko na platformi med izdelki s celega sveta našel točno tistega, ki mu najbolj ustreza.

Ta vizionarski in globalni projekt, ki bo vsem, ki bodo nakupe opravili preko Eligme, omogočil, da plačilo izvedejo tudi s kriptovalutami, je družba BTC prepoznala kot izjemno priložnost za svoje obiskovalce in potrošnike, zato bo omogočila Eligmi, da platformo kot prvo preizkusi in predstavi v BTC Cityju.

Na ta način bo družba BTC v celoto povezala fizični in digitalni svet ter svojim obiskovalcem, potrošnikom in poslovnim partnerjem ponudila sodobno inovativno okolje. Dolgoročna vizija središča BTC City Ljubljana je, da bo s tem postalo eno prvih nakupovalnih središč na svetu, ki bo delovalo na osnovi tehnologije veriženja podatkovnih blokov in s tem svojim uporabnikom omogočila transparentno in udobno nakupovalno izkušnjo.