BTC Campus - BTC d.d.
827
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-827,bridge-core-3.1.7,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

BTC Campus

Edinstven program za pomoč mladim brezposelnim talentov družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje organizira že vse od leta 2013.

V okviru inovativnega programa BTC Campus, ki v sklopu trimesečnega podjetniškega izobraževanja nudi pomoč mladim brezposelnim pri iskanju njihovih zaposlitvenih možnosti ter jim omogoča izobraževanje, ki je usmerjeno v pridobivanje specifičnih dodatnih znanj, veščin, spoznanj in usmeritve, skupaj s partnerji projekta ustvarjamo večjo priložnost za mlade, da prepoznajo in izkoristijo svoj polni potencial pri iskanju njihove zaposlitve ali pa začetek njihove samostojne podjetniške poti.

Uspešnost BTC Campusa dokazuje visoka samozavest mladih, ki so dobili motivacijo in drznost za prepoznavanje kariernih priložnosti. Podatki kažejo, da se je po preteklih izvedenih programih, v katere je bilo vključenih več kot 200 udeležencev zaposlilo ali začelo svojo podjetniško pot več kot 80 odstotkov udeležencev programa.

Odraz kakovosti programa je tudi nagrada PriYatelj leta 2016, ki jo je družbi BTC po izboru širše javnosti podelil Zavod Ypsilon ter priznanje Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kot partnerju Zavoda, ki je pripomogel k doseganju strateških ciljev Zavoda in se izkazal kot dužbeno odgovoren leta 2017.

Vse to uveljavlja družbo BTC kot odgovornega akterja in ustvarjalca razvojnih priložnosti za mlade kot generatorje prihodnjega razvoja Slovenije. Izvrstni rezultati pa še krepijo našo odločnost, da tudi v prihodnje mladim nudimo priložnosti, da pokažejo svoje talente ter prispevamo k njihovi svetlejši prihodnosti