Ljubljana, 10. november 2004 – Hladen in siv mesec november bodo v BTC Cityju popestrili z zabavnim programom. BTC City namreč ni le mesto nakupov, ampak tudi zabave in sprostitve. Zato BTC City širi lokacije, kjer bodo potekale družabne prireditve. Med njimi bodo praznovanje sv. Martina na Aleji mladih, pred Emporiumom in na tržnici ter hip-hop šola v spodnji etaži Emporiuma, pa luna park in lego zabava.

V dvorani D, spodnji etaži Emporiuma, se bo ta vikend odvijala brezplačna šola hip-hopa. Udeležijo se je lahko otroci od 5. do 18. leta, ki jih bodo ob glasbi, plesnih gibov in trikov poučevali profesionalni učitelji plesne šole Urška. Šola bo potekala v soboto, 13. novembra od 17. do 18. ure. Obiskovalci pa se bodo lahko pred Emporiumom pogreli tudi s pečenim kostanjem.

BTC bo Martinovo soboto, ko se mošt v vino spremeni, tudi sicer primerno obeležil. Na Aleji mladih in na tržnici bo 13. novembra od 10. ure dalje potekalo martinovanje. Vsi gostje bodo tega dne lahko uživali v jedači in pijači ter zabavni glasbi. Na stojnicah obeh lokacij, bodo okusili mlado vino in kostanj. Z odra Aleje mladih pa jih bodo od 11. do 13. ure zapeljevale Zapeljivke. Dogajanje na tržnici bo pestro vse do 16. ure. Vmes bo za boljše vzdušje zaigral tudi mladi harmonikar Miha Debevec.

Vsekakor pa se je vredno ustaviti tudi v velikem Euro luna parku, katerega otvoritev je pretekli petek zvečer, zaznamoval čudovit in barvit ognjemet, ki se je raztezal na nebu nad BTC Cityjem. Vsi, ki imajo radi luna park dogodivščine, ga bodo našli na parkirišču številka 4 ob dvorani A. BTC City pa je poskrbel tudi za najmlajše. Zanje je pripravil veliko lego zabavo, ki se bo predstavljala mesec dni, od 12. novembra dalje, na 2000 m2 v dvorani A. V spodnji etaži Emporiuma pa bodo od 10. do 23. novembra potekale tudi otroške delavnice: Carrera logo – občuti hitrost in zmagaj in Tomy igralnica – zabavno popotovanje z vlakom. V prvi se bodo lahko s pomočjo makete dirkalnega sistema Carrera go! preizkusili v atrakciji tekmovalnih prog polnih zavojev in zahtevnih lupingov. Druga delavnica pa je maketa železnice, ki bo otroke popeljala s Tomažkovo lokomotivo v pravo pustolovščino vožnje z vlakom. Preizkusili pa bodo lahko tudi številne Tomy igrače.

Veselemu decembru bo seveda sledil praznični december v BTC Cityju, v vsej svoji svečanosti in zimskem duhu.

Dodatne informacije:

Maja Oven,

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi BTC d.d.

tel.: 01 585 13 19,

e-mail: maja.oven@btc.si

&