BTC City, Ljubljana, 1.09.2006. Prireditvena poletna akcija Šport v BTC Cityju se je zaključila v četrtek, 1.9.2006 s koncertom Neishe, ki je na Aleji mladih očarala množico, ki je z velikim zanimanjem do pozno v noč spremljala tudi finalne dvoboje Turnirja trojk v odbojki na mivki za Pokal INTERSPORT BTC. Zmago na turnirju in 300.000 sit nagrade si je priigralo moštvo Debitela, ki je v finalu v dveh nizih premagalo ekipo Leso monta. Na tretjem mestu so Buče, četrti so Jantar. Tekmovanje je potekalo v navdušujočem hrupnem vzdušju, ki ga je ustvarilo občinstvo na Aleji mladih, in še zlasti množična navijaška skupina ekipe Buče, ki je tako odnesla nagrado za Naj navijaško skupino. Najboljši igralec turnirja je bil Mitja Koprivec iz ekipe Debitel.

Na zaključnem dogodku smo izžrebali nagrajence Velike nagrade igre Šport v BTC Cityju, in smo videli zabavne igre med predstavniki medijev na Medijskem šampionatu, na katerem je zmagal Žurnal. Tof je izbral Miss in Misterja Športa v BTC Cityju, svoje veščine v igranju odbojke na mivki so predstavile tudi Miss Hawaiian Tropic in Lepe sosede.

Foto reportaža z dogodka je na ogled na spletni strani http://sportvmestu.btc-city.com/utrinki/.

Šport v BTC Cityju je uspešno zaključil 5. leto izvedbe. Pri tem nam je pomagalo tudi čudovito vreme. Igrišče za odbojko na mivki ostaja odprto še naprej vsak dan od 10. do 22. ure.

BTC d.d. Šmartinska 152 Ljubljana, Sektor za tržno komuniciranje, telefon 01 585 13 19.

&