V sredo in četrtek, 9. in 10. septembra, so vsi ljubitelji glasbenih ritmov vabljeni na Alejo mladih v BTC CITY, kjer bo pod vodstvom plesne zvezde Katarine Venturini, potekal prvi Salsa Party na prostem. Temperamentnega vzdušja zagotovo ne bo manjkalo, saj se bodo obiskovalci poleg plesnih korakov salse lahko naučili tudi nekaj osnov španskega jezika, za kar bo poskrbel jezikovni center Lingula, ob tem pa bo poskrbljeno tudi za dobro glasbo, hladno sangrijo, nogomet na mivki in privlačne nagrade za vse, ki se bodo odločili za sodelovanje v nagradnem žrebanju.

Salsa Party je brezplačen dogodek, ki bo tako v sredo, 9. septembra, kot v četrtek, 10. septembra, potekal od 18. ure dalje.

Salsa predstavlja glasbo in ples afro-kubanskega izvora, ki združuje popularne ritme rumbe, son montuna, mambe, cha cha chaja, charange in mnogih drugih. Tudi v Sloveniji se salsa uvršča med vedno bolj priljubljene plesne zvrsti, saj s svojim temperamentnim, a preprostim stilom, ki omogoča ples v paru ali samostojno, privablja tako mlade kot starejše generacije.

Salsa Party v BTC CITY bo potekal v stilu solo salse, zaplesali pa bodo lahko tudi otroci, saj bodo učitelji plesne šole Plesna zvezda za njih pripravili poseben program.

Dodatne informacije:

BTC, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 00, e-pošta: maja.oven@btc.si

&