Multimedijska predstava za otroke Prava princeska nastala v produkciji SiTiTeatra BTC, Šentjakobskega gledališča in Kulturnega zavoda Kult je premiersko publiko, ki je kar pokala od otroške energije navdušila z zabavnim interaktivnim nastopom, razgibanimi animacijami in odlično glasbo.

Pravo princesko morda že poznate iz priljubljenih otroških knjig in glasbene zgoščenke izdanih pri založbi Oka. Zdaj se je predstavila še na gledališkem odru. Predstava v kateri so pod režijsko taktirko Uroša Fürsta nastopili mladi igralci Kaja Pečnik, Petra Šabič in David Dolamič, govori o deklici Mili, njenih vsakdanjih težavah in svetu domišljije, v katerega vstopamo preko izvirnih animacij in žanrsko raznovrstne glasbene podlage. Prava princeska je pravi omnibus nadarjenih slovenskih ustvarjalcev, med katerimi naj omenimo le najbolj zveneča imena, kot so Murat&Jose, Jurij Zrnec, Severa Gjurin, Drago Ivanuša, Igor Leonardi, Maya, Matej Lavrenčič, Zu, Tina Avšič, Andrej Kamnik, Živa Moškrič, Ugo Ugowsky, Jaka Kramberger in drugi.

Premiero v SiTi Teatru BTC si je ogledal tudi predsednik uprave BTC Jože Mermal s svojim vnukom, navdušila pa je tudi otroke nekaterih znanih Slovencev.