V teh dneh se je zaključil izbor »Naj wellnes 2012/13«, ki je potekal že peto leto zapored. V izboru, v katerem je sodelovalo 14 centrov iz vse Slovenije, je v kategoriji rezidentov največ glasov prejel wellnes Vodnega mesta Atlantis, ki je obiskovalce zopet prepričal s svojimi sprostitvenimi dejavnostmi in storitvami.

Letošnja akcija, katere namen je ozaveščanje javnosti o slovenski wellness ponudbi in spodbujanje zdravega načina življenja, je potekala od konca novembra 2012 do sredine marca letošnjega leta, v tem času pa so v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« prejeli preko 18.000 glasov. Vodno mesto Atlantis je skupno prejelo 51 odstotkov vseh glasov.

Vodno mesto Atlantis sodi med največje pokrite vodne parke v Evropi. V njem je 16 bazenov (šest večjih, štirje otroški in šest namenskih), kar pomeni približno 1.800 m2 vodne površine, in 15 savn. Ob tem Vodno mesto Atlantis obiskovalcem ponuja tri tematske sklope: Svet doživetij, Deželo savn in Termalni tempelj, ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih, vsak pa ima svojo arhitekturno in vsebinsko podobo.

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi