Novo mesto, 16. december – V nakupovalnem središču BTC City Novo mesto se je že v avgustu začela največja prenova prostorov doslej. S projektom, ki bo končan kmalu po novem letu, bodo novo podobo dobile dvorane A, C in D, dvorana B pa je bila že prenovljena.  Z januarjem bo razširjena tudi ponudba BTC City-ja. Velika novost bo otvoritev športne trgovine Sportsdirects.com, ki bo svoja vrata odprla 17. decembra.

Po osmih letih bo BTC City Novo mesto odet v novo podobo. S prenovo dvoran bo nakupovanje bolj prijetno, z razširjeno ponudbo pa več izbire za obiskovalce. Že oktobra je vrata novega servisa v prenovljeni dvorani C odprlo podjetje Avtosteklo d.o.o. – Carglass Slovenija, katerega dejavnost je popravilo in menjava avtomobilskih stekel. V prihodnje bo prodajno mesto v dvorani C dobila tudi trgovina z orožjem Rojal, ki bo svoj prodajni program preselila iz poslovne stavbe BTC City-ja Novo mesto. V začetku novega leta odpira v poslovni stavbi BTC City-ja vrata novi gostinski lokal Bistro CC,  prodajne prostore v dvorani D pa je povečal Kitajski center; največja novost dvorane A bo odprtje športne trgovine Sportsdirect.com. Svoje preurejene prostore pa so odprle še prodajalne Peko, OBA, cvetličarna Cvetnik in salon za nego telesa Studio Zora.

Gospod Tomaž Belinger, country manager pri sportsdirect.com: »Novomeško športno trgovino SportsDirect.com 17. decembra selimo na novo in večjo lokacijo v BTC City – Novo mesto. Na  1000 m2 bodo stranke lahko izbirale tako med vrhunskimi športnimi blagovnimi znamkami (Nike, Adidas, Puma, Asics , Merrel, Quiksilver, Reebok, itd.), kot tudi med našimi lastnimi blagovnimi znamkami (Karrimor, No Fear, Slazenger,  Dunlop, Sondico, Lonsdale, Firetrap, Nevica, itd.), po garantirano nizkih cenah.
Z otvoritvijo trgovine bomo štartali z veliko akcijo – znižane bodo cene tako tekstila, obutve kot tudi ostalih športnih dodatkov. Popusti bodo veljali za posebej označene artikle.

Za ekskluzivne otvoritvene ponudbe in popuste se lahko stranke prijavijo na spletni strani: www.sportsdirect.com/novomesto

Vse aktualne akcije in ponudbe pa lahko spremljate tudi na naši Facebook strani (http://www.facebook.com/SportsDirect.com.Slovenia).«

 

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi