Pred nami so trije spomladanski Festivali nakupov in zabave, v okviru katerih se bodo BTC Cityji Ljubljana, Novo mesto in Murska Sobota ponovno spremenili v največja mesta popustov. Trgovci bodo na ta dan za vse obiskovalce in kupce pripravili številne ugodnosti in akcije. Nakupovalno vznemirjenje bo na vseh treh lokacijah že tradicionalno spremljal otroški, športni, kulturni in zabavni program na različnih prizoriščih.


Festival nakupov in zabave v Ljubljani že 21. zapored

V Ljubljani bo Festival nakupov in zabave potekal v soboto, 17., in v nedeljo, 18. maja. Že tradicionalni dogodek, enaindvajseti po vrsti, v ljubljanskem BTC Cityju vsakokrat obišče 170.000 obiskovalcev najrazličnejših generacij. Tudi tokrat bo festival spremljal pester družabni, športni in glasbeni program. V soboto ne zamudite kuhanja znanega nizozemskega kuharskega mojstra Rudolpha Van Veena, gledališke predstave, nastopa plesnih skupin in modne revije na glavnem odru. Za otroke bo tako v soboto kot v nedeljo ves dan potekalo pestro dogajanje v otroškem pravljičnem mestu, za vse športne navdušence pa bodo na ogled odbojka na mivki, footvoley in bodyzorbing. Vrhunec prvega dne se bo v večernih urah na glavnem odru zaključil z nastopom skupine Kingston in ognjemetom, nedeljski program pa v znamenju žrebanja za veliko nagrado, avtomobil Hyundai i10, ki ga bodo podelili v trajno last. Oba dneva bodo večkrat na dan popestrila tudi številna presenečenja in vsem dobro poznani flash mob.

Poleg osrednjega prizorišča na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City bodo aktivnosti  potekale tudi na Trgu mladih, v Dvorani A, pred Vodnim mestom Atlantis in v spodnji etaži Emporiuma.

V Novem mestu tokrat festival v prenovljenih prostorih BTC Cityja

Festival nakupov in zabave v Novem mestu bo prvič po dveh letih potekal v prenovljenem BTC Cityju Novo mesto, in sicer pred prenovljeno dvorano A. Novomeški festival bo na sporedu v petek, 16. in soboto, 17. maja 2014. Poleg številnih popustov bo obiskovalcem na voljo tudi program za vse okuse.  Nastopili bodo: Tanja Žagar, ansambel Nemir, Mirnopeški muzikantje, Plesni center Dolenjske. Oba dneva bo potekal tudi zanimiv otroški program.

V Murski Soboti pripravljajo zanimiv otroški program

Dogajanje na letošnjem Festivalu nakupov in zabave v BTC City Murska Sobota bo že tradicionalno na soboto, 24. 5. 2014. Glavno dogajanje bo v Avli BTC City s pričetkom ob 10. uri, ko bodo na sporedu otroške delavnice in degustacije. Ob 10.30 uri bo potekala modna revija z glasbeno skupino Veseli svatje. Ob tej uri bo tudi žreb velike nagradne igre. Ob 17. uri se bo nadaljeval program za otroke z otroško predstavo Dino in cirkuške vragolije. Na ta dan bodo imeli otroci cel dan prost vstop v igralnico Beti in cej.

Več o vseh treh festivalih nakupov in zabave je na voljo na: http://www.btc-city.com/fnz

 

Dodatne informacije:

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi