Dogodek, ki vsako leto dvakrat razveseli obiskovalce BTC Cityja Ljubljana, bo v svoji jesenski različici omogočil dva nakupovalna dneva. V času Festivala nakupov in zabave bodo trgovine in lokali v soboto odprti od 9. do 21. ure, v nedeljo pa od 9. do 15. ure. Obiskovalci bodo lahko uživali v posebnih popustih in ugodnostih, ki jih zanje pripravijo ponudniki na celotnem območju. Ugodno nakupovanje bodo pospremile zabavne aktivnosti za vse okuse in generacije. Dogajanje bo potekalo na več lokacijah: na glavnem prizorišču na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City, v Dvorani A, na Trgu mladih, v spodnji etaži Emporiuma ter na parkirišču pred Športnim Centrom Millenium.

Med utrinki sobotnega programa na glavnem prizorišču na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City je ulični nastop SiTi Teatra BTC City s predpremierno predstavitvijo monokomedije Slaba družba v izvedbi Admir Baltića. Športni po duši bodo lahko občudovali nastop telovadcev Gimnastične zveze Slovenije, modni navdušenci pa na modni reviji spoznali jesenske trende. Tudi nedeljsko dogajanje v luči mega popustov in super zabave ne bo nič manj zanimivo, saj se bodo obiskovalci glavnega prizorišča lahko predajali iluzijam čarovnika Aleksandra.

Oba festivalna dneva bodo obiskovalci lahko preizkusili vozne sposobnosti na naprednem simulatorju vožnje v Dvorani A ali pa na Trgu mladih doživeli najbolj vročo izkušnjo mobilnosti z okolju prijaznimi električnimi vozili v sistemu Avant2Go. Dan za varen avto bo v soboto na parkirišču pred Športnim centrom Millenium.

V vikend programu bodo uživali tudi najmlajši. V soboto in nedeljo se bodo na glavnem prizorišču lahko zabavali na Štorkovem otroškem igrišču. Za otroke bodo oba dneva v spodnji etaži Emporiuma potekale ustvarjalnice za noč čarovnic, v dvorani A pa delavnice kreativnega mesta Minicity ter v nedeljo še delavnice in robotsko tekmovanje v organizaciji trgovine mali TehnoVed. Vse drzne mlade in mlade po srcu, ki se veselijo nizkih temperatur, pa ta vikend vabi drsališče na Trgu mladih.

Kulinarične navdušence bodo ta vikend razvajali Novi okusi na Tržnici BTC City. Nasmeh se bodo gotovo narisal na licih tistih obiskovalcev, ki bodo v času festivala na glavnem prizorišču vrteli kolo sreče. Še posebej pa bodo v pričakovanju vsi, ki bodo sodelovali v nagradni igri BTC, v okviru katere bodo na nedeljskem žrebanju podeljeni darilni boni v skupni vrednosti 3.000 evrov.

Celotni program Festivala nakupov in zabave v BTC City Ljubljana je objavljen na spletni strani. Prav tako bo na spletnem mestu dan pred dogodkom objavljen seznam popustov in ugodnosti.

Prihodnji vikend, pa bosta tako BTC City Murska Sobota kot Novo mesto priredila nepozabni Festival nakupov in zabave, ki že vrsto let privablja okoliške prebivalce k ugodnim nakupom in pestremu dogajanju.

V Murski Soboti vas pričakujejo v soboto, 22. oktobra, v Novem mestu pa že v petek, 21. in v soboto, 22. oktobra 2016.

>>Več o programih

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;