Z njo obiskovalci preprosto dostopajo do uporabnih informacij: se seznanijo z aktualnimi ugodnostmi, novostmi ter poiščejo lokacijo najljubše trgovine ali blagovne znamke na območju BTC Cityja Ljubljana. Aplikacija vključuje tudi natančno navigacijo. Ta izriše pot in vodi obiskovalca do želene trgovine ali lokala ter uporabniku sporoča, kje je parkiral svoj avtomobil. Aplikacija je na voljo uporabnikom operacijskih sistemov iOS in Android.

Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti je nepogrešljivi spremljevalec obiskovalcev BTC Cityja Ljubljana. Združuje vse priložnosti na enem mestu in ponuja splošne informacije o BTC Cityju ter kontaktne podatke, delovni čas in lokacijo ponudnikov na celotnem območju BTC Cityja ter s tem uporabnikom ponuja izboljšano nakupovalno izkušnjo.

Kako aplikacija BTC City Priložnosti deluje?

Ob prihodu na območje BTC City Ljubljana lahko uporabnik v aplikaciji BTC City Priložnosti označi, kje je parkiral svoj avtomobil. S pomočjo naprednega iskalnika v aplikaciji lahko poišče trgovine, blagovne znamke, storitve ali izdelke, natančna navigacija pa ga pripelje do želenega ponudnika. Zaradi posebne tehnologije navigacija deluje tudi v notranjosti Dvorane A, zato je pot do trgovin in lokalov odslej enostavnejša kot kdajkoli prej. Po končanih opravkih aplikacija lahko uporabniku prikaže, kje je parkiral svoj avtomobil.

Informacije o ugodnostih vedno pri roki

Z aplikacijo BTC City Priložnosti obiskovalca ves čas spremljajo tudi aktualne akcije in novosti ponudnikov BTC Cityja. Uporabnik lahko določi kategorije, ki ga zanimajo, aplikacija pa poskrbi, da ob objavi nove akcije ali novosti na svoj mobilni telefon prejme obvestilo s podrobnejšim opisom ponudbe.

Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti je nastala pod okriljem lani vzpostavljenega poslovnega stebra družbe BTC za inovacije in digitalizacijo. V perspektivi grajenja inovativnega in pametnega mesta BTC City Ljubljana družba BTC izvaja številne projekte, ki temeljijo na sodobnih tehnologijah. Z novostmi družba BTC svojim poslovnim partnerjem omogoča hitrejše in učinkovitejše sodelovanje, obiskovalcem pa koristne storitve, boljšo nakupovalno izkušnjo in večkanalno obveščanje.

Aplikacija BTC City Priložnosti je uporabnikom brezplačno na voljo v trgovinah

>>Več informacij o Aplikaciji

 

Dodatne informacije

Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi