Čeprav se zdi, da so se počitnice šele dobro začele, se prvi šolski dan nezadržno približuje. Da bodo šolarji in dijaki brezskrbno zakorakali po šolskih hodnikih, so v BTC Cityju Ljubljana pripravili akcijo Gremo v šolo. Med 6. in 8. septembrom bo na Trgu mladih potekal sejem rabljenih učbenikov za osnovne in srednje šole. Skozi celo šolsko leto ponudniki na območju ponujajo pestro izbiro šolskih potrebščin ter drugih izdelkov, otroci in najstniki pa se lahko udeležijo tudi številnih obšolskih dejavnosti. V družbi BTC spodbujajo tudi k dobrodelnosti, zato so se tudi letos pridružili akciji #podarizvezek, ki poteka vse do konca avgusta.

Preden zazvoni šolski zvonec se družine odpravijo po nakupih šolskih potrebščin. Pod okriljem akcije Gremo v šolo bo v BTC Cityju Ljubljana tudi letos za vse, ki želijo prihraniti pri nakupu šolskih učbenikov ali zaslužiti za nakup novih, organiziran sejem rabljenih učbenikov za osnovne in srednje šole. Sejem bo potekal med 6. in 8. septembrom 2018 na Trgu mladih, in sicer vsak dan med 9. in 20. uro. Obiskovalci bodo lahko prodali ali kupili rabljene učbenike, na prizorišču pa bo za njihovo izmenjavo na razpolago 30 brezplačnih stojnic. Poleg tega lahko starši in šolarji na enem mestu v BTC Cityju Ljubljana najdejo vse izdelke za šolo pa tudi oblačila, obutev, knjige, igrače ter športno opremo. Učenci bodo tako kar najbolje pripravljeni na dogodivščine in izzive novega šolskega leta.

V BTC Cityju Ljubljana je pestro skozi celo šolsko leto, saj tam potekajo številne obšolske dejavnosti. Mladi lahko izbirajo med številnimi športnimi aktivnostmi, kot so tečaji plavanja v Vodnem mestu Atlantis in ure plesa v Plesni zvezdi. Popoldneve lahko izkoristijo za učenje tujih jezikov v jezikovni šoli Lingula, najmlajši pa se lahko podajo na zabavne dogodivščine v Minicity, največji otroški didaktično-izkustveni center v Sloveniji. Tam bodo spoznali več kot 50 različnih poklicev, na voljo pa so jim tudi številni tematski dogodki.

Tudi letos se je družba BTC pridružila dobrodelnemu projektu #podarizvezek, ki omogoča zbiranje novih šolskih potrebščin za pomurske otroke iz socialno ogroženih družin. Vsi obiskovalci, ki želijo pomagati z donacijo šolskih potrebščin, lahko te prinesejo na Info točko v BTC City Ljubljana vse do konca avgusta od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

 

Dodatne informacije

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

Foto : BTC