Dobrodelne aktivnosti Truhome, mednarodne dobrodelne organizacije, ki temelji na tehnologiji blockchain, je kot partner z donacijo podprla družba BTC, eno izmed vodilnih družb v regiji na področju upravljanja in razvoja poslovnih nepremičnin. Družba BTC je tako postala dolgoročni partner dobrodelne organizacije Truhoma, ki bo z mesečnimi donacijami podpirala projekte Truhome vse do konca leta 2023, v skupni vrednosti donacije kar 15.000 evrov.

Družba BTC je tako prva slovenska družba, ki postaja trajnostni donator Truhome. V družbi BTC se zavedajo, kako pomembno je dajati in vračati družbi, zato so se zavezali, da bodo od oktobra 2022 do decembra 2023 vsak mesec izbrali prošnje posameznikov in družin ali odprte projekte organizacij, objavljenih na spletni strani Truhome, ter donirali mesečni znesek 1.000 eur za nakup paketov pomoči. Hkrati so se v družbi BTC odločili, da bodo na platformi Truhoma odpirali tudi lastne projekte za zbiranje prispevkov, namenjenih pomoči potrebnim posameznikom ali organizacijam in s tem še dodatno pomagali.

»Izredno veseli smo, da je BTC kot največji partner Anine zvezdice podprl tudi Truhomo in v njenem delovanju prepoznal transparentnost in inovativnost kot pomembne segmente, ki jim sledimo že od začetka. Znesek v višini 15.000 evrov bo v življenju socialno ogroženih pomenil veliko olajšanje. Upam, da se k našemu gibanju k spremembi sveta na bolje pridruži čim več podjetij,« je ob podpisu pogodbe z družbo BTC povedala Ana Lukner Roljić, ustanoviteljica Truhome in Anine zvezdice.

»V družbi BTC podpiramo projekte, ki ljudem približujejo osnovno poslanstvo pomagati posameznikom, družinam v stiski in dobrodelnim organizacijam. Projekt Truhoma kreira popolnoma nov način dobrodelnosti, ki prinaša transparentnost in tudi mednarodni aspekt delovanja. Ponosni smo, da smo postali partner dobrodelne organizacije, kjer bomo skupaj podprli in polepšali življenje pomoči potrebnim posameznikom oziroma družinam,« je ob začetku sodelovanja povedal Miha Mermal, izvršni direktor za področje marketinga in trajnostnega razvoja v družbi BTC.

Družba BTC z donacijo podprla dobrodelne aktivnosti Truhome

Foto : Studio Bomba