BTC City www

Novice

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 ...
26.5.
2017
ABC & EDG: Most med Silicijevo dolino in BTC Cityjem

V ABC pospeševalniku so 24. maja ponosno naznanili sodelovanje z EDG, vodilnim podjetjem v Silicijevi dolini na področju korporativnih inovacij. ABC pospeševalnik, katerega soustanoviteljica je družba BTC in v katerem trenutno poteka že peti program za startupe, s tem sodelovanjem z EDG še bolj utrjuje sicer že dobro uveljavljene poslovne in digitalne programe podjetij. V BTC Cityju nastaja enkraten globalni ekosistem in pretok inovativne miselnosti ter sodelovanja na osnovi česar je možna transformacija poslovnih procesov. Povezava podjetja EDG z ABC pospeševalnikom pomeni veliko priznanje in uspeh za pospeševalnik ter hkrati predstavlja tudi globalni potencial za poslovno preobrazbo slovenskih podjetij. Pri tem pa ima veliko vlogo BTC City, ki zaradi svoje bogate in razvejane infrastrukture omogoča podjetjem, ki se transformirajo, enkratni testni prostor za različne dejavnosti: avtomobilizem, bančništvo, internet stvari, energetiko, e-trgovino …

19.5.
2017
Že drugi Memorial Pavla Kosa

Včeraj, 18. maja 2017, je v Športnem centru Milleniuim v BTC City Ljubljana potekal dobrodelni teniški turnir – Memorial Pavla Kosa. Na dogodku so se zbrali številni športni navdušenci, med katerimi so loparje zavihtele legende slovenskega športa, novinarji, gospodarstveniki in prijatelji Pavla Kosa, prvega direktorja Športnega centra Millenium.

8.5.
2017
Ekipa BTC City Ljubljana na kitajskem Tour of Chongming Island

Včeraj se je na kitajskem otoku Chongming zaključila tridnevna dirka ženskega World Toura, Tour of Chongming Island.

8.5.
2017
Franja z evropskim projektom navdušila kolesarje v Krminu

Nedeljska 28 km kolesarska tura iz Krmina s postankom pri Vili Vipolže in v Koprivnem je navdušila več kot 300 kolesarjev med katerim je bilo predvsem veliko družin in otrok.

25.4.
2017
Predsedniku uprave družbe BTC Jožetu Mermalu naziv častni meščan Ljubljane

Predsednik uprave družbe BTC Jože Mermal je prejel naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana. Sklep o podeli naziva častni meščan glavnega mesta Ljubljana so na seji, ki je potekala 24. aprila 2017, potrdili Ljubljanski mestni svetniki. Naziv častni meščan glavnega mesta Ljubljana je najvišje priznanje Mestne občine Ljubljana (MOL). Prejmejo ga posamezniki, ki so izjemno zaslužni za ugled, pomen in razvoj občine ter za razvoj njenih dobrih medmestnih in mednarodnih odnosov.

24.4.
2017
Uspešen konec tedna za ekipo BTC City Ljubljana!

Drugo mesto za Eugenio Bujak na Omloop van Borsele!

19.4.
2017
Tudi BTC sodeloval na dobrodelni prireditvi fundacije za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij

Olimpijski komite Slovenije je v Ljubljani pripravil tretjo dobrodelno prireditev, katere izkupiček je namenjen Fundaciji za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij. Na zadnjem razpisu je bilo za ta namen na voljo 55.000 evrov; še pred koncem tokratne prireditve pa so sporočili, da so v slabi uri zbrali 34.200 evrov.

15.3.
2017
BTC City vstopa v industrijsko revolucijo 4.0

V četrtek, 9. marca, je v organizaciji Energetike.NET potekala že 10. strateška konferenca En.odmev 0.17. Na njej je Julij Božič, izvršni direktor za inovacije in digitalizacijo poslovanja v družbi BTC, spregovoril o digitalizaciji in prihodnosti gospodarstev ter transformaciji BTC Cityja Ljubljana. (fotografija: Anže Krže/Mediaspeed)

8.3.
2017
Obisk predstavnikov Vietnamskega podjetja FTP v BTC Cityju Ljubljana

Včeraj je družba BTC v BTC City Ljubljana gostila predstavnike podjetja FTP – vodilnega tehnološkega podjetja in ponudnika rešitev na področju informacijske tehnologije v Vietnamu.

6.3.
2017
Prva letošnja dirka ženske kolesarske ekipe: Strade Bianche

Konec tedna je v italijanski Sieni ženska ekipa BTC City Ljubljana štartala prvo dirko World Toura, Strade Bianche.

1 2 3 4 5 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :