BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 ...
18.4.
2017
V BTC Cityju Ljubljana razglašeni zmagovalni vrtci in šole v okviru projekta Spodbujamo prijateljstvo

V petek, 14. aprila 2017, je v BTC Cityju Ljubljana potekal tretji zaključni dogodek pod okriljem projekta Spodbujamo prijateljstvo.

14.4.
2017
Družbi BTC najbolj prestižna nagrada na področju komuniciranja Zlato pero za komunikacijsko odličnost za program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je razglasilo dobitnike nagrad Zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med nagrajenci je tudi družba BTC in Maja Oven, ki je nagrado prejela v kategoriji korporativne družbene odgovornosti za projekt Kolesarska zgodba BTC – Program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji.

13.4.
2017
Rog odprl razstavni salon koles v ljubljanskem BTC Cityju

Točno pet mesecev po predstavitvi in začetku predprodaje legendarnih koles Pony je Rog v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja odprl poseben razstavni salon, v katerem je svoje lepotce dobilo tudi nekaj znanih slovenskih imen.

6.4.
2017
Občina, organizacije in posamezniki združeni v projektu »Pomagajmo čebelici – Ocvetličimo mesto«

Danes sta Mestna občina Ljubljana in družba BTC v sodelovanju s partnerji predstavili aktivnosti v okviru projekta »Pomagajmo čebelici – Ocvetličimo mesto«.

3.4.
2017
Program BTC Campus že drugi generaciji mladih v Pomurju približal svet podjetništva

V soboto, 1. aprila 2017, je v BTC Cityju Murska Sobota skupina 30 diplomantov zaključila program BTC Campus.

30.3.
2017
BTC City Murska Sobota z novim postajališčem za souporabo električnih vozil v sistemu Avant2Go

Družba BTC in podjetje Avant car sta ponovno združila moči na področju promocije trajnostne mobilnosti. V BTC Cityju Murska Sobota od sredine marca deluje novo postajališče za souporabo električnih vozil v sistemu Avant2Go. Na postajališču se nahaja tudi sodobna polnilna postaja, ki je namenjena vsem voznikom za polnjenje električnih vozil.

29.3.
2017
Družba BTC nadaljuje s podporo slovenske gimnastike

Družba BTC svojo dolgoletno podporo slovenski gimnastiki nadaljuje tudi v letu 2017. Danes je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekal podpis sponzorskih pogodb s perspektivno dvanajsterico telovadcev. Prav tako družba BTC letos z obnovo pogodbe ostaja generalni pokrovitelj 13. Svetovnega pokala v športni gimnastiki.

13.3.
2017
BTC Campus tudi letos 30 pomurskim diplomantom omogoča dodatno izobraževanje za lažjo pot do zaposlitve

Družba BTC letos znova združuje moči s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – in organizira podjetniško izobraževanje za izboljšanje zaposlitvenih možnosti BTC Campus na dveh lokacijah.

9.3.
2017
BTC Campus že petič mladim omogoča dodatno izobraževanje za lažjo pot do zaposlitve

Družba BTC znova združuje moči s partnerji – Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter Mestno občino Murska Sobota – in organizira dodatno izobraževanje za izboljšanje zaposlitvenih možnosti BTC Campus na dveh lokacijah.

3.3.
2017
Podpis sporazuma o novi cestni infrastrukturi za izvedbo 300 milijonov evrov naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana

Danes je bil podpisan Sporazum o zagotavljanju sočasnega razvoja gospodarskih projektov in državne infrastrukture za izvedbo 300 mio EUR naložb na širšem območju BTC Cityja Ljubljana.

1 2 3 4 5 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :