BTC City www

Sporočila za medije

A A A Besedilo Natisni
1 2 3 4 5 ...
20.2.
2017
Družba BTC z novo mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti še bolj prijazna do obiskovalcev

Družba BTC predstavlja novo mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti.

3.2.
2017
V BTC City Ljubljana prihaja otroška razstava v okviru projekta Slovenija ima srce

Družba BTC bo v ponedeljek, 13. februarja 2017, ob 17. uri v SiTi Teatru BTC gostila zaključi dogodek projekta Slovenija ima srce. Gre za edinstveno akcijo društva Jasa, ki letos ob podpori družbe BTC poteka že tretjič. Namen projekta je spodbujanje mladih k branju knjig, krepitev njihovih bralnih navad in približati otrokom skrb za okolje. Dogodek v BTC City Ljubljana bo popestrila otvoritev razstave otroških del, ki so nastala v projektu.

2.2.
2017
Demo dan četrte generacije ABC pospeševalnika ponovno postregel s prebojnimi podjetniškimi idejami

V BTC Cityju Ljubljana je v organizaciji ABC pospeševalnika v četrtek, 26. januarja potekal Demo dan, na katerem je 14 startupov svoje inovativne podjetniške rešitve predstavilo zbrani množici mednarodnih investitorjev, partnerjev in gostov.

30.1.
2017
Izkupiček dobrodelnega kolesarskega podviga z Markom Balohom: več kot 80 kolesarjev s podporo obiskovalcev zbralo 500 kilogramov hrane

V športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana je minuli petek in soboto, 27. in 28. januarja, potekalo že 12. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom. Skupaj več kot 80 športnih navdušencev je lahko z enim najboljših ultra-maratonskih kolesarjev na svetu poganjalo pedala ter hkrati preizkusilo legendarnega Rogovega Ponyja v prenovljeni izvedbi. Ob tem so obiskovalci donirali hrano z daljšim rokom uporabe, ki bo prek Zveze prijateljev mladine Moste-Polje razveselila številne ljudi v stiski.

24.1.
2017
24-urni kolesarski maraton z Markom Balohom: tokrat tudi s Ponyjem virtualno okoli Slovenije

V petek, 27. januarja 2017, se v Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana znova obeta tradicionalni kolesarski spektakel: 12. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom, ki ga podpira družba BTC. Obiskovalci bodo lahko ob športnem druženju z enim najboljših svetovnih ultramaratonskih kolesarjev z donacijo hrane z daljšim rokom uporabe pomagali humanitarni organizaciji Zveza prijateljev mladine Moste-Polje.

17.1.
2017
V inovativnem okolju BTC Cityja Ljubljana rastejo napredne poslovne zgodbe

BTC City Ljubljana krepi svoje projekte v smeri inovativnega mesta.

2.12.
2016
Družba BTC je »zlata odličnjakinja« slovenskega gospodarstva

Družba BTC je danes, 2. decembra 2016, prevzela certifikat Zlate bonitetne odličnosti. Certifikat, ki ga lahko podjetje prejme le, če izkazuje najvišjo bonitetno oceno tri leta zapored, je družbi podelila bonitetna hiša Bisnode. Pridobitev tega »zlatega odličja« prispeva k utrjevanju ugleda družbe BTC in krepi zaupanje njenih deležnikov v domačem in tujem poslovnem okolju.

30.11.
2016
BTC City Ljubljana kot »živi laboratorij« za razvoj storitev souporabe vozil

Družba BTC in podjetje Avant car sta oktobra predstavila štiri nova postajališča za souporabo električnih vozil Avant2Go v BTC Cityju Ljubljana in s tem zagotovila cenovno ugodnejšo mobilnost obiskovalcem tega območja. Partnerja sedaj napovedujeta nadaljnje sodelovanje na področju trajnostne mobilnosti.

29.11.
2016
BTC City Ljubljana privabil več kot 100.000 nočnih obiskovalcev

Minuli petek, 25. novembra 2016, je BTC City Ljubljana zasijal v praznični svetlobi in na črni petek podaljšal nakupe do polnoči. Dogodek je zabeležil odličen obisk, saj je v popustih, presenečenjih, akcijski ponudbi in zanimivi nagradni igri uživalo več kot 100.000 ljubiteljev nakupovanja in druženja.

25.11.
2016
BTC City Ljubljana razveseljuje z atraktivnim nočnim nakupovanjem in uvaja praznični delovni čas

BTC City Ljubljana bo že čez nekaj ur znova zasijal z dogodkom »Nočno nakupovanje«. Vrata prodajalen in lokalov bodo odprta vse do polnoči, ponudniki pa bodo obiskovalce razveseljevali s posebnimi popusti, ugodnostmi in presenečenji. Dodatno vstop v najbolj zabaven mesec leta prinaša tudi spremenjen delovni čas, ki bo omogočil doživete nakupovalne užitke.

1 2 3 4 5 ...
Controller: MediaCenterModule
Action : AnnouncementIndex
View :