V torek, 29. decembra 2015, ob 12. uri v Vodnem mestu Atlantis v BTC City Ljubljana.

Spoštovani,

družba BTC in podjetje Julon vas vabita na srečanje ob začetku delovanja novega sistema za prenos toplotne energije iz podjetja Julon v bazene Vodnega mesta Atlantis. Dogodek bo z obiskom počastil Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, saj novo sodelovanje obeh partnerjev pri uporabi presežkov toplotne energije prispeva k trajnostnemu razvoju prestolnice.

Dogodek bo v torek, 29. decembra 2015, ob 12. uri v Vodnem mestu Atlantis v BTC City Ljubljana.

Vodno mesto Atlantis bo po novem 100-odstotno zadostilo svojim potrebam po toplotni energiji z uporabo neizkoriščenih presežkov energije iz podjetja Julon. Ti presežki nastajajo v obliki vroče vode kot stranski izdelek v proizvodnem procesu regeneriranja, imenovanem ECONYL® Regeneration System.

Na srečanju bomo pojasnili nov način oskrbe Vodnega mesta Atlantis s toplotno energijo. Osvetlili bomo tudi prednosti tega okoljskega projekta, ki obeta zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida za več kot 2.000.000 kilogramov na leto in s tem razbremenitev okolja v prestolnici.

Prosimo za potrditev vaše udeležbe na dogodku najkasneje do ponedeljka, 28. decembra 2015 na e-naslov: matic.zehelj@btc.si

Veselimo se srečanja z vami!

Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC

Giulio Bonazzi, predsednik uprave skupine Aquafil

Edi Kraus, generalni direktor podjetja Julon