Spoštovani,

v Slovenijo maja letos prihaja DonnAkademy BTC City z ekskluzivnimi tečaji za ženske pod okriljem Bernarde Marovt. DonnAkademy BTC City je prva akademija za ženske, ki je zaživela že pred leti v Italiji. Njena organizatorka Bernarda Marovt s skupino strokovnjakov ženskam omogoča, da pridobijo na samozavesti, da postanejo akterke svoje lepote in magnetizma. Tečaji, katerih glavni pokrovitelj je BTC City Ljubljana, bodo zajemali osmem tematskih področij. Srečanja se bodo odvila med 12. in 21. maja 2016 v prostorih Kristalne palače v BTC City Ljubljana. Pri njihovi izvedbi bodo poleg organizatorke sodelovali še psiholog, modni stilist, osebni trener, osebni svetovalec, nutricionist, vizažist, frizer ter strokovnjak za pravilno držo in hojo.

Pred začetkom tečajev vas vabimo na novinarsko konferenco o DonnAkademy. Na dogodku bodo nosilci projekta predstavili prvo izvedbo tečajev v Sloveniji.

Novinarska konferenca bo v četrtek 14. aprila 2016, ob 12. uri v kongresni dvorani (2. nadstropje) Kristalne palače v BTC City Ljubljana.

Na dogodku bodo z vami: Bernarda Marovt, pobudnica in organizatorka akademije in predavatelji Majda Vodopivec, psihologinja, Maja Ferme, stilistka, Ksenija Pehlič, ličenje, Matjaž Rogale, frizer, Urška Dolinšek, osebna trenerka in Lidija Škorja, nutricionistka.

Novinarsko konferenco bo povezovala Edita Žugelj.

Veselimo se srečanja z vami!

Bernarda Marovt,  pobudnica in organizatorka akademije