Dogodek bo v sredo, 8. junija 2016, ob 15. uri v predavalnici ABC HUB.

Vabljeni na zaključno srečanje BTC Campusa v Ljubljani, kjer se boste lahko na lastne oči prepričali, da kreativnost in podjetniška miselnost mladih nimata meja.

Udeleženci BTC Campusa, so v prostorih BTC City-ja Ljubljana, natančneje v kreativnem okolju podjetniškega stičišča ABC HUB snovali in oblikovali svoje ideje in projekte, ki so jih v programu kreativno izobraževalnih delavnic BTC Campus kreirali in izpopolnjevali vse od meseca marca.

Zakaj BTC Campus nikakor ni še en program poln novih teoretskih znanj, temveč program, ki iz mladih na inovativen način izvabi podjetništvo in jim poenostavi pot do izražanja svoje lastne kreativnosti, boste lahko na lastne oči preverili ob zaključnem srečanju BTC Campusa, ki bo v sredo 8. junija 2016, v predavalnici ABC HUB (spodnja etaža Emporiuma v BTC City Ljubljana).

Program, ki je namenjen mladim iskalcem zaposlitve z Zavoda RS za zaposlovanje in letos pod pokroviteljstvom družbe BTC, Zavoda za zaposlovanje RS in CPOEF poteka že četrto leto zapored, je vsekakor presegel vsa pričakovanja. Izbrani iskalci zaposlitve, so v času trajanja programa namreč razvili številne inovativne podjetniške ideje in s tem še nadgradili pretekle programe podjetniškega izobraževanja BTC Campus v Ljubljani, iz katerih se je v preteklih letih kar 81 odstotkov udeležencev zaposlilo oziroma samozaposlilo.

Dogodek bo v sredo, 8. junija 2016, ob 15. uri v predavalnici ABC HUB (spodnja etaža Emporium-a v BTC City Ljubljana).

Z udeležbo na zaključnem srečanju boste prejeli boljši vpogled v to edinstveno podjetniško izobraževanje za mlade. Dodatno pa boste lahko prisluhnili vtisom udeležencev BTC Campusa Ljubljana, njihovim podjetniškim idejam in nenazadnje, z udeleženci se boste lahko pogovorili o izzivih, s katerimi so se soočili v času izobraževanja, ter se prepričali o pozitivnih učinkih programa za izboljšanje kariernih možnosti mladih. Pogovorili se boste lahko tudi s predavatelji in udeleženci programa, s predsednikom Uprave družbe BTC, Jožetom Mermalom ter ostalimi partnerji projekta.

Veselimo se srečanja z vami!

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite najkasneje do torka, 7. junija 2016 do 10. ure, na elektronski naslov: matic.zehelj@btc.si.