Spoštovani,

vljudno vabljeni na predstavitev izjemnega športnega dogodka z najdaljšo tradicijo v svetovni seriji (Gran Fondo World Series) in tudi v Sloveniji – 40. Maratona Franja BTC City!

Novinarska konferenca bo v četrtek, 3. junija 2021, ob 11. uri v Športni hiši zabave v BTC Cityju na Moskovski ulici (nasproti Koloseja).

Praznik, ki vsako leto poveže več kot 7.000 kolesarjev in kolesark vseh generacij je do sedaj gostil udeležence iz več kot 70-ih držav sveta, se bo odvijal od 12. do 13. junija 2021.

Maraton Franja BTC City so zaznamovale številne izjemne izvedbe; močna podpora družbe BTC ter Mestne občine Ljubljana in vseh občin ob trasi, Krajinski park Ljubljansko barje, KD Rog (ki letos praznuje 72-letnico) ter dosedanji partnerji Franje pa so le še dodali piko na i sodobni kolesarski zgodbi.

Velikemu Maratonu Franja BTC City in Triglav Malemu Maratonu, sta se letos kot partnerja pridružila Krka, d. d., in IKEA Family z družinskim maratonom, najmlajši se bodo preizkusili na Vzajemna otroškem kolesarskem izzivu, ljubitelji narave in kulinarike pa se bodo zapeljali po Ljubljanskem barju na Hervisovi Barjanki.

Vljudno vas prosimo za potrditev udeležbe na elektronski naslov: info@kdrog.si.

 

Aleks Štakul

Predsednik KD ROG

 

Jože Mermal

Predsednik OO 40. Maratona Franja BTC City

 

Vabilo na novinarsko konferenco Maraton Franja BTC City

Foto :