12.3.2003

BTC je bil sponzor Miss Universe Hrvaške, zato se je udeležili zaključnega večera v Opatiji, v razkošni lovranski Vili Astra, ki je ena od najlepših vil v Lovranu.

Spektakel se je pričel in dekleta so se predstavila v Baldininijevih čevljih in sandalih, nosile so Pietixove kopalne kostime, Levis jeans in večerne obleke iz Emporiuma, ki so bile šivane posebej za njih.

Žirija je imela težko delo, saj so bila vsa dekleta zelo lepa. V žiriji& so bili& Gianni Baldinini, znani italijanski proizvajalec obutve, estetski kirurg iz Opatije Zoran Žgaljardič,& Maja Oven iz BTC-ja in še drugi.

Žirija je odločila; naslov Miss Universe Hrvaške za leto 2003 je pripadel 23 letni rečanki Ivani Delač, apsolventki na Fakulteti za turizem in management. Prva in druga spremljevalka pa sta bili splitčanka Katarina Marendić in Danijela Jelušić iz Kastva.

Bivša Miss Universe Ivana Paris je letošnji zmagovalki predala prelepo krono, delo Paško Dodiča, ki se je ročno delala kar 38 dni.
Ivana Delač je v dar prejela tudi toyoto corrole, nekaj čevljev iz najnovejše Baldininijeve kolekcije, nakit zlatarne Dodič v vrednosti 5000 kun in posebno broško, oblačila iz Emporiuma v vrednosti 1000 evrov, tedensko bivanje v luksuznem hotelu Habakuk v Mariboru, vikend paket za dve osebi v Vili Astra v Opatiji, kolekcijo Pletixovih kopalnih kostimov, enoletno friziranje v Inštitutu za nego las Renata v Zagrebu, enoletno manikiranje in pedikiranje v salonu Petra ter še druge nagrade.

&