25. marca bo Slovenijo obiskal Stefan Edberg, slavni Švedski teniški igralec. Stefan se bo v Sloveniji udeležil Wilsonovega družabnega dogodka, ki bo potekal v športnem Centru Millenium v ljubljanskem BTC Cityju.

V Športnem centru Millenium& bo odigral eksibicijsko srečanje z mladim slovenskim igralcem Blažem Kavčičem, ter po končanemu dvoboju še dvoboj dvojic na katerem bodo nastopile tudi Mima Jauševec, Tina Križan ter Hrvatica Iva Majoli.

Omenjeni dogodek bo v sodelovanju s podjetjem BTC organiziralo podjetje Planetsport d.o.o., uradni zastopnik znamke Wilson v Sloveniji. Znamka Wilson ima 38% tržni delež na tržišču in je vodilna blagovna znamka na področju razvoja teniških loparjev. Vsi najnovejši modeli in nova ženska W Line loparjev bo na ogled v času dogodka. Stefan Edberg je v svoji teniški profesionalni karieri osvojil 6 turnirjev za Grand Slam (Australian Open (2), Wimbledon (2) in US Open (2)). Na turneji ATP je skupaj osvojil 41 zmag v posamični konkurenci ter 18 med dvojicami. Trikrat je osvojil tudi OP med dvojicami in sicer US Open in Australian Open (1987) in v Wimbledonu (1997). Edberg je z reprezentanco Švedske osvojil 4 zmage v David Cup tekmovanju. Stefan Edberg je v svoji bogati karieri poleg zmag na ATP turneji osvojil tudi zlato medaljo na Olimpijskih igrah v Los Angelesu, kateri je dodal še bronasto medaljo v parih ter posamični konkurenci štiri leta kasneje, ko so bile igre v Seulu. Stefan Edberg je zadnji zmagovalec Australian Open turnirja, ko se je le-ta še igral na travnati podlagi.