Raziskava Mediana TGI 2011 je pokazala, da BTC Vodnik vsak mesec bere kar 80.000 bralcev iz vse Slovenije, pri čemer jih je več kot polovico iz osrednjeslovenske in gorenjske regije. S tem se BTC Vodnik po branosti uvršča na šesto mesto med slovenskimi mesečniki. Med bralci BTC Vodnika je nadpovprečno veliko žensk, starih med 55 in 75 let, ki prihajajo iz urbanega okolja, so poročene in v gospodinjstvu odločajo o nakupih. Bralci BTC Vodnika uživajo v nakupovanju, radi nakupujejo različne blagovne znamke, najraje kupujejo slovenske izdelke, iščejo ugodno ceno, vendar je pri odločitvi za nakup pomembna tudi kakovost, zaradi katere so pripravljeni plačati več. Takšni so rezultati raziskave.

BTC City v Ljubljani vsako leto obišče prek 21 milijonov obiskovalcev. Naša želja je, da bi se prav vsi pri nas dobro počutili, z BTC Vodnikom pa želimo vsem na čim bolj zanimiv način predstaviti najaktualnejše novice o dogajanju v Cityju, pa modne trende in ideje za različne priložnosti.

Aktualno številko BTC Vodnika lahko preberete tudi na spletni strani https://www.btc.si/034.php?skupina=4, kjer lahko pobrskate tudi po starih izvodih in drugih publikacijah.