Ob koncu januarja družba BTC tradicionalno priredi ponovoletni sprejem za svoje poslovne partnerje, sodelavce in druge povabljene. Tokrat se je zabava odvijala v prostoru Arena Play&Party, ki smo ga za to priložnost spremenili v udobno ‘dnevno sobo’ s sedežnimi garniturami, na drugi strani pa pravo koncertno prizorišče, na katerem so goste dolgo v noč zabavali Rock Partyzani.

Ob prihodu so povabljene sprejemali gostitelji: Jože Mermal, predsednik Uprave BTC, Damjan Kralj, direktor PE BTC Ljubljana, Marko Žehelj, član Uprave in tehnični direktor, Janko Pirkovič, direktor Logističnega centra BTC in Andrej Repina, član uprave in finančni direktor.

Med gosti je krožil zeleni agent (Gorazd Žilavec), ki je s svojo misijo: zeleno privabil na usta marsikateri nasmešek. Voditeljske niti je imela v rokah Anja Rupel.

Na odru so se ji pridružili tudi Omar Naber, dekleta plesne skupine Mystique show group, Tomaž Rožanec in Domen Gracelj na harmoniki ter Mitja Jeršič na trobenti, malce kasneje pa kot presenečenje tudi trubači.

Trubači so poskrbeli za odlično popestritev družabnega večera.

V& sproščenem večeru so se poglabljale tradicionalno dobre poslovne vezi in tkale nove, predvsem pa je bil večer namenjen druženju in zabavi.

Foto: Studio BOMBA / Maj Pavček