Družba BTC je za organizacijo in komunikacijo tekem za svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske, ki so letos že drugo leto zapored potekale na Ljubnem ob Savinji, v marcu prejela kar dve nagradi.

Tako je na 22. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je med 20. in 22. marcem potekal v Portorožu in ki predstavlja najpomembnejši letni dogodek slovenske oglaševalske stroke, BTC prejel srebrno priznanje. Projekt »Ljubno v Ljubljani«, ki so ga v BTC zasnovali skupaj z agencijo Publicis, je bil nagrajen v kategoriji Ustvarjene in oznamčene vsebine.

Na konferenci o inovativnih lokalnih skupnostih, ki so jo na Krki organizirali Razvojni center Srca Slovenije, občina Ivančna Gorica in ljubljansko podjetje Vibacom, pa je BTC prejel nagrado za uspešno povezovanje lokalne skupnosti, prostovoljcev, gasilcev, študentov in upokojencev pri organizaciji tekem za svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Aleksandra Gradišek, direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije, je ob tem poudarila, da so želeli izpostaviti projekte in dobre prakse, ki gradijo na povezovanju podjetnikov, lokalnih skupnosti, šol in vrtcev, torej vseh, ki aktivno soustvarjajo prostor, v katerem živimo.