Ikea, globalna trgovska veriga s cenovno dostopnimi in dobro zasnovanimi izdelki in rešitvami za vsak dom, je danes v BTC Cityju Ljubljana odprla svojo prvo trgovino v Sloveniji. V družbi BTC smo veseli in ponosni, da lahko v našem edinstvenem okolju inovativnega in odprtega mesta pozdravimo Ikeo – podjetje, ki deli našo vizijo ustvarjanja boljšega vsakdana za našo in prihodnje generacije, medtem ko se razvija s ciljem, da njihovo poslovanje pozitivno vpliva na ljudi in planet.

Ikea v BTC City Ljubljana s svojo trgovino, ki se razteza na 31.000 kvadratnih metrov in ponuja več kot 9.500 izdelkov za najboljše rešitve opreme doma, prinaša razširjeno ponudbo. Hkrati gre za eno najbolj trajnostnih Ikea trgovin, kar bo pripomoglo pri našem uresničevanju ciljev trajnostnega razvoja BTC Cityja Ljubljana.  Trgovina Ikea bo s sončnimi kolektorji na strehi – ta je delno zasajena z vegetacijo – proizvajala tudi obnovljivo energijo, zbrano deževnico s strehe pa bo uporabljala za izplakovanje in zalivanje.

V družbi BTC verjamemo, da ima Ikea številne možnosti za rast znotraj skupnosti BTC, in se veselimo našega prihodnjega sodelovanja.

 

Ikea Slovenija

Foto : Marko Delbello Ocepek