V BTC Cityju Ljubljana je zablestela popolnoma prenovljena in največja trgovina Big Bang Mega. Nov koncept »flagship« trgovine dviguje potrošniško izkušnjo na povsem nov nivo in prinaša dodano vrednost BTC Cityju kot sodobni nakupovalni destinaciji. V prenovo sta podjetje Big Bang in družba BTC skupaj vložila 2 milijona evrov.

Trgovina Big Bang Mega v BTC City Ljubljana še vedno na enem mestu predstavlja raznovrstno ponudbo hišne in zabavne elektronike, telekomunikacij in bele tehnike, a je po prenovi postala mnogo več kot to: je prostor inovacij, tehnologije in prihodnosti.

Nov koncept »uau izkušnje« navduši še tako ravnodušne obiskovalce, saj ti v galeriji naprav spoznajo najnovejše trende na področju tehnologij, preizkusijo in doživijo zvok in sliko izdelkov najboljših blagovnih znamk, se čudijo ob modernih in povezljivih gospodinjskih aparatih in navdušujejo ob tehnologiji, ki podpira aktiven in zdrav življenjski slog. Najbolj zahtevni in napredni obiskovalci pa se bodo počutili najbolj domače v posebnem kotičku Game Gang Arena. V njem lahko preizkusijo najnovejše naprave za igralce video iger ali se preizkusijo v turnirjih. Pa to še ni vse. Prenovljena trgovina omogoča tudi nov način nakupovanja; kupci si lahko, denimo, pri nakupu pomagajo z interaktivnimi tablicami in hologrami.

Mag. Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, ob tem izpostavlja preobrazbo BTC Cityja: »Družba Big Bang, s katero sodelujemo že več kot 25 let,  za BTC predstavlja strateškega partnerja, saj oboji zasledujemo isti interes – ponuditi obiskovalcem najboljšo večkanalno nakupovalno izkušnjo. Ponosni smo, da BTC City vse več partnerjev prepoznava kot pravo lokacijo za svoje reprezentativne prodajne prostore. Tako BTC City Ljubljana doživlja preobrazbo v središče, v katerem se koncentrirajo nove tehnologije, inovativni pristopi in tudi novi koncepti naprednih »flagship« trgovin, ki že močno dišijo po prihodnosti.«

 

Big Bang Mega

Foto : Žiga Intihar