V petek in soboto, 21. in 22. oktobra, je na vseh treh lokacijah BTC Cityja v Sloveniji potekal jesenski Festival nakupov in zabave. To je največji dogodek v BTC Cityju, ki že več kot 20 let združuje zabavne vsebine s popusti in drugimi ugodnostmi za obiskovalce, zadnjih nekaj let kar dvakrat letno – spomladi in jeseni. Letošnjo jesen smo festival nadgradili in v BTC City Ljubljana pripeljali več manjših dogodkov na različnih lokacijah. Velika novost dogodka pa je tudi nov koncept promocije in prodaje – »pop-up« trgovine vplivnežev.

Koncept »pop-up« trgovine podjetnikom omogoča testiranje tržnega potenciala izdelka, in to na najbolj obiskanem območju med potrošniki v Sloveniji. Družba BTC zagotovi celotno organizacijo in promocijo festivala, prostor za pop-up trgovine, partnerji pa se lahko posvetijo dobri izvedbi svojega dogodka in promociji svojega pop-up prostora na lastnih kanalih. Potrošniki so tako na jesenskem Festivalu nakupov in zabave pobližje spoznali vrhunske blagovne znamke, ki jih sicer večinoma lahko občudujejo in kupujejo le preko spleta, in sicer SWY, Lelosi, Malinca, The Base Label, The Méra Collection, Rolly copati, Lestrson Handmade izdelki ter optika Sunshine.

Celotno dogajanje so ponudniki na območju BTC Cityja popestrili s popusti, odličnimi ponudbami in edinstvenimi dogodki. Obiskovalce so navduševali tudi športniki, modni guruji in glasbeniki. Preizkusili so se lahko na Star track poligonu Polleo Sporta ter družili z nekdanjimi Exatlon tekmovalci, potekale pa so tudi delavnice športne in ritmične gimnastike v Decathlonu ter športni dogodek z gorsko tekačico Ano Čufer in Žigom X Gombačem v Extreme Vitalu. Z mladimi družinicami sta se v Baby Centru družila Challe Salle in Trkaj, izjemna modna poznavalka Lorella Flego pa je v Emporiumu modnim navdušencem predstavila jesenske trende. Namiznoteniška zveza je svjo dejavnost predstavila v Big Bangu, posebne športne izzive pa RK Krim in ŽRD Litija. Za najmlajše je v Mini Cityu Olimpijski komite Slovenije pripravil Mini olimpijado.

Jesenski festival nakupov in zabave

Foto : Foto Studio Bomba