Slovenska gimnastičarka Ekaterina Vedeneeva se je nedavno vrnila s svetovnega prvenstva v Bolgariji, kjer je za Slovenijo osvojila prvo medaljo v ritmični gimnastiki nasploh. Z osvojenim tretjim mestom je tako v svoji izjemni sezoni kot prva Slovenka postavila nov mejnik slovenske ritmične gimnastike.

S svojimi nastopi na evropskih prvenstvih, na svetovnih igrah v ZDA in z osvojeno medaljo na svetovnem prvenstvu, Slovenijo postavlja v vrh tekmovalne lestvice. Je izvrstna ritmična gimnastičarka, ki je s svojo predanostjo zgled vsem športnikom. Njeni dosežki so znak neomajne motivacije, vztrajnosti in dolgoletnih treningov.

V znak zahvale za vrhunske dosežke na svetovnem prvenstvu je Damjan Kralj, glavni izvršni direktor družbe BTC, kot generalni sponzor Gimnastične Zveze Slovenija, Ekaterini podelil nagrado v vrednosti 6.500 evrov. Družba BTC je njen ponosni osebni sponzor že od leta 2019 in jo tako podpira že od začetka njenega nastopanja za Slovenijo.

Družba BTC je izjemna ljubiteljica športa in aktivnega načina življenja, zato nam je v čast biti sponzor nadobudnim športnikom, kot je Ekaterina. Že vrsto let spremljamo in podpiramo ritmično gimnastiko in se veselimo prihodnjih uspehov ter novih mejnikov naših športnic in športnikov.

Sprejem Ekaterine Vedeneeve v BTCju

Foto : Foto agencija Sportida