Poletje je prišlo tudi v BTC City. S tem se je za vse obiskovalce željne sprostitve, športnih aktivnosti in zabave pričela akcija Šport v mestu.

To je družaben, športen in razvedrilen dogodek BTC Cityja na Aleji mladih, kjer se bo vse poletje odvijal turnir trojk v odbojki na mivki za Pokal BTC City in koncerti s popularnimi slovenskimi glasbeniki oziroma glasbenimi skupinami. Prvi turnir in koncert se prične že ta četrtek, 17. junija ob 17. uri. Dopolnila pa ga bo še modna revija manekenk Volcano models.

Alejo mladih boste spoznali po velikem igrišču za odbojko na mivki ter tribunah ob njem in prijetnem lokalu s senčniki, kjer se boste lahko odpočili ob hladni pijači ali sladoledu. V okviru akcije Šport v mestu se bo na Aleji mladih, vse poletje, natančneje od 17. junija do 26. avgusta, odvijal zanimiv program. Predvsem ob četrtkih, ko bo tako kot leto prej, od 17. ure dalje, potekal turnir amaterskih igralcev odbojke na mivki za Pokal BTC Cityja in glavno nagrado 100.000 SIT. Turnir odbojke na mivki je namenjen trojkam, ki rade igrajo odbojko in si želijo zgolj za zabavo ali čisto zares v tem priljubljenem poletnem športu, pomeriti z drugimi ekipami ter si v končnem finalu pridobiti lepo nagrado. Četrtki pa se bodo nato nadaljevali z izjemno atraktivnim glasbenim nastopom mladih in popularnih glasbenih izvajalcev. Torej pravo srečanje športa in zabave, za vse tiste, ki se želijo poleg športnega udejstvovanja tudi zabavati, kajti nastopili bodo: med najstniki priljubljeni skupini B.B.T in Game Over, romantični Rok Kosmač, energična pevka Alya, raperji Kosta, Trkaj, 6 Pack Čukur ter skupine Naio ssaion, Kocka, Kingston in Dan D.

Igrišče za odbojko na mivki bo sicer vse poletje brezplačno na voljo vsem, ki radi igrate in uživate v tem popularnem športu. BTC City se želi z akcijo Šport v mestu prikazati kot trgovsko-poslovno ter kot družabno središče, ki zagovarja dinamičen in atraktiven življenjski slog. BTC City je mesto kulture in zabave, kjer ni nikoli dolgčas.

Vabljeni na Alejo mladih!

Več informacij: www.btc-city.com

&