Dogajanje na Aleji mladih, se je na prvi julijski dan začelo že ob 10. uri zjutraj. Takrat so se začele kvalifikacije finala Masters turnirja odbojke na mivki. Ob tej priložnosti so se na prizorišču v BTC City-ju zbrale najboljše ekipe tega športa. Zmagovalca sta postala Jasmin Čuturič in Samo Miklavc, ki tudi sicer spadata med najboljše igralce odbojke v Sloveniji. Obiskovalci so uživali ob mojstrovinah in spretnih potezah.

Vroče pa je bilo tudi ob igrišču. Na odru Aleje mladih je namreč nastopila ena najpopularnejših skupin pri nas, Game Over. Njihov koncert je privabil mnogo oboževalcev, prisluhnili pa so jim tudi naključni mimoidoči. Denis, Mark in Steffanio so bili sproščeni in odlično razpoloženi. Odpeli so vse svoje hite in preprosto navdušili.

Po koncertu so se pomešali med publiko, delili avtograme, se slikali in družili s svojimi oboževalci. Celotni dogodek je bil lepa priložnost za sprostitev in druženje.

Naslednji teden bodo na Aleji nastopili udarni Naio ssaion, nadaljeval pa se bo tudi turnir odbojke na mivki za Pokal BTC City, ki zmagovalcu meseca avgusta prinaša tudi nagrado v višini 100.000 tolarjev.

Vabljeni na Alejo mladih!

Več informacij: www.btc-city.com

&