Teater Komedija BTC, ki slovensko javnost razveseljuje že dobrih pet let je včeraj premierno uprizoril novo komedijo Villyja Russella, Saj se trudim profesor. Predstave pa si lahko ogledate od meseca decembra dalje v kongresni dvorani Mercurius BTC. Vljudno vabljeni v hišo smeha in žlahtne komedije!

Teater Komedija BTC v mesecu decembru uprizarja novo komedijo z naslovom ”Saj se trudim, profesor”. Komedija Willyja Russella, mojstra dramskih zapletov, katero je zrežiral Vinko Möderndorfer, je v odlični zasedbi Janeza Hočevarja – Rifleta v vlogi profesorja Franka in Mojce Funkl v vlogi Rite. Frank je univerzitetni profesor literature, Rita pa njegova, zahtevna in samosvoja študentka, ki se z vso vnemo loti študija sodobne književnosti. Komedija z zabavno vsebino, polno humorja in odlično zasedbo bo nasmejala tudi najzahtevnejše občinstvo.

Vstopnice lahko kupite v Kompasovi poslovalnici v dvorani A/PT (tel.: 01/ 520 69 00) in v Cankarjevem domu ( tel.: 01/ 241 72 99). Kupite jih lahko tudi preko e-trgovine: www.btc-city.com, kjer si lahko obširno preberete vse o Teatru Komedija BTC in eno uro pred vsako predstavo na blagajni Teatra komedija BTC ( tel. 01/ 585 13 02).
Za dodatne informacije lahko pokličete gospo Mojco Hrženjak na tel.: 01/585 14 32 oziroma ji pišete na e-naslov mojca.hrzenjak@btc.si.

Dodatne informacije:
Maja Oven, Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi BTC d.d.
tel.: 01 585 13 19
e-mail: maja.oven@btc.si