Ljubljana, 1. december 2004Prvi dobri mož, ki meseca decembra obišče in obdari otroke – Miklavž, se bo na svoji poti, 3. decembra ustavil tudi v BTC Cityju. Njegov sprevod se bo pričel ob 16. uri na Aleji mladih. Nadaljeval se bo s programom ob 17. uri, na isti lokaciji, ko bo doživel tudi svoj vrhunec z nastopom pevke Romane Kranjčan. Priljubljena pevka bo popestrila njegov obisk s prijetnimi pesmimi za otroke.

Povorka Miklavža s spremstvom se bo začela na Aleji mladih ob 16. uri. Od tam se bo najprej odpravila po različnih lokacijah v BTC Cityju. V Ježkovem kotičku dvorane A bodo odigrali krajšo gledališko-plesno predstavo, v kateri se izmenjujejo parkeljni in angeli. Angeli prikličejo Miklavža, da pridnim otrokom razdeli darilca. Nato se odpravijo dalje. Na koncu se povorka zopet vrne na Alejo mladih. Tam bo Miklavž ob 17. uri nagovoril vse obiskovalce, predvsem pa otroke. Z njim bo tudi vsa pisana množica spremljevalcev – angeli, parkeljni in drugi nastopajoči, ki bodo znova ponovili krajši plesno-glasbeni program.
Za njimi bo na oder ob drsališču stopila priljubljena izvajalka otroških pesmi Romana Kranjčan. Miklavž, pa bo z otroci poklepetal o prazniku sv. Miklavža. Program bo zaključil drsalni show Ledene vile, ki bo tudi slavnostno odprl veliko drsališče.
Na Aleji mladih se je namreč prav danes odprlo veliko drsališče, ki bo za vse drsalce brezplačno in odprto vsak dan v tednu, od 10. do 22. ure. Možna je tudi izposoja drsalne opreme.
Seveda imajo v mesecu decembru poseben delovni čas tudi trgovine BTC Cityja. Te so odprte od ponedeljka do sobote, od 9. do 20. ure in ob nedeljah, od 9. do 17. ure. Kupce, pa bo razveselila tudi novica, da jim za darila kupljena v dvoranah A in D, ponujajo brezplačno zavijanje.

Več informacij:
Maja Oven, vodja sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi
telefon: 01 585 13 19
www.btc-city.com