BTC City, Ljubljana, 11.08.2006., Športna in glasbena akcija Šport v BTC Cityju se nadaljuje v četrtek, 17.8.2006, z brezplačnim koncertom skupine Kingston. Koncert Kingston bo popestril osnovno vsebino dogodkov Šport v BTC Cityju, ki ima v središču rekreativni Turnir trojk v odbojki na mivki za Pokal INTERSPORT BTC, ter spremljevalne dejavnosti, kot so Otroški kotičkom ljubljanskih mlekarn, Velika nagradna igra Šport v BTC Cityju in Izbor za naj navijaško skupino. Dogodki Šport v BTC Cityju potekajo na Aleji mladih ob četrtkih od 17. ure naprej, koncert Kingston pa se bo začel po 19. uri.

Skupina Kingston iz Idrije je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, in daje poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna prepričljivost na odru, kakovost izvedbe glasbe in uspešnica za uspešnico so glavne karakteristike, ki Kingstone v samem vrhu držijo že polnih 12 let delovanja. Tako so pravzaprav posebnost slovenske glasbene scene. Od leta 1994 pa do danes so izdali šest plošč, od katerih so tri dosegle zlato naklado, kar tri pa so postale platinaste. Za sabo imajo lepo število hitov, ki jih niti ne štejejo več, vemo pa, da brez pretiravanja vse, kar pride izpod njihovega glasbenega peresa, postane uspešnica. Na njihovih koncertih in zabavah po vsej Sloveniji tako prepeva z njimi staro in mlado.

Turnir trojk v odbojki na mivki za Pokal INTERSPORT BTC je eden osrednjih turnirjev za rekreativne igralce odbojke na mivki v Sloveniji. Sodelovanje na turnirju je brezplačno, zmagovalna ekipa pa bo letos dobila nagrado 300.000 SIT, medtem ko so za druge udeležence finalnega turnirja pripravljene lepe praktične nagrade. Za zdaj je znanih pet finalistov, na preostalih dveh kvalifikacijskih turnirjih pa bomo dobili še dva.

Veliko žrebanje nagradne igre bo na finalnem dogodku 31. avgusta. V veliki nagradni igri bomo žrebali 13 lepih nagrad s tremi glavnimi, ki so gorsko kolo Summit znamke Nakamura v vrednosti 179.990 SIT, kolekcija ženske kozmetike Oriflame v vrednosti 70.000 SIT in paket 50 vstopnic za ogled filmov v kino centrih Kolosej. Kupone za sodelovanje je možno oddati na Aleji mladih samo ob četrtkih popoldne od 17. ure naprej.

Akcija Šport v BTC Cityju s športnimi in glasbenimi vsebinami že peto leto zapored narekuje utrip aktivnemu preživljanju časa v BTC Cityju v Ljubljani. Vse aktivnosti v akciji Šport v BTC Cityju so brezplačne in so namenjene vsem, ki gojijo aktiven življenjski slog. Več o akciji je moč izvedeti na spletni strani akcije, ki jo je najti na naslovu www.btc-city.com.

BTC d.d. Šmartinska 152 Ljubljana,

Sektor za tržno komuniciranje, telefon 01 585 13 19.

&