V četrtek, 5. julija, se bo na Aleji mladih v BTC CITY v Ljubljani že šesto leto zapored pričel poletni turnir v odbojki na mivki za pokal Optike Clarus. Turnirji bodo potekali skozi vse poletje, in sicer vsak četrtek od 17. ure dalje med 5. julijem in 6. septembrom. Poleg druženja in športnih aktivnosti organizatorji pripravljajo še tri glasbena presenečenja. Tako bodo 5. julija turnir in poletno dogajanje na mivki uradno otvorile brazilske plesalke, v četrtek 19. julija, bo vse prisotne zabavala Rebeka Dremelj, finalno prireditev pa bomo spremljali skupaj s pevcem Domnom Kumrom.

Turnir v odbojki na mivki za pokal Optike Clarus je namenjen vsem, ki se želijo preizkusiti v tej športni panogi, ne glede na svoje znanje. Ekipe se lahko za igranje prijavijo prek spletne strani www.btc-city.com ali tako, da pošljejo mejl na naslov info@btc.si. Število ekip za posamezni turnir je omejeno, zmagovalci tedenskih turnirjev pa se bodo za pokal in denarno nagrado pomerili na zaključni prireditvi 6. septembra. Nagrada za zmagovalno ekipo znaša 1.250 evrov.

»Tovrstne športne poletne prireditve so se v BTCju zelo dobro prijele, ljudje jih odlično sprejemajo in interes je vsako leto večji. Zato skušamo vsako leto dodati še nekaj novega, ob tem pa združujemo šport in zabavo, tako da se tako nastopajoči kot obiskovalci v BTC CITYju resnično dobro počutijo«, pravi Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi v BTCju.

Vse aktivnosti, ki potekajo v okviru projekta »Šport v BTC CITYju«, so brezplačne in namenjene vsem, ki želijo preizkusiti svoje športne sposobnosti. Tako v BTY CITYju omogočajo tudi brezplačno uporabo igrišča za igranje odbojke na mivki. Igrišče je odprto vsak dan med 10. in 22. uro, rezervacije pa sprejemajo v lokalu Soba’ Room.

Dodatne informacije: BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.s