Od 9. decembra dalje se lahko potniki z ljubljanske železniške postaje z redno linijo vlaka petkrat dnevno odpeljejo v BTC City. Vlak ustavi na peronu pred Vodnim mestom Atlantis. V soboto, 22. decembra bo v BTC City in nazaj brezplačno vozil muzejski vlak, ob 17. uri pa bo obiskovalce na Aleji mladih pričakal Božiček, ki bo prišel v spremstvu pravljičnih junakov.

Obiskovalci BTC Cityja se bodo v petek, 21. in soboto, 22. decembra v BTC CITY pripeljali brezplačno z mestnim avtobusom številka 27, po ulicah cityja pa z brezplačnim City busom.

V BTC City je obiskovalcem na voljo brezplačno drsališče na Aleji mladih, drsalci pa si lahko brezplačna izposodijo drsalke. Drsališče je odprto vsak dan med 10. in 22. uro. Vse sobote in nedelje v decembru bo obiskovalce na drsališču med 11. in 13. uro razveseljeval Božiček na drsalkah..

Alejo mladih pa v decembru prijetno dopolnjuje Božična tržnica z očarljivimi stojnicami s ponudbo daril, ki je odprta vse dni v mesecu.

&

Trgovine v BTC Cityju so v decembru odprte tudi ob nedeljah ter v sredo, 26. decembra od 9. do 17. ure.

Popeljite se v BTC City z Muzejskim vlakom!


Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, Direktorica sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi,e-pošta: maja.oven@btc.si, tel. 01 585 13 15.

&