V četrtek, 28. februarja, se je na drsališču na Aleji mladih v BTC City s finalnim turnirjem zaključil letošnji turnir trojk v hokeju na ledu, ki je v BTC City potekal vsak četrtek med 24. januarjem in 21. februarjem. Na finalnem turnirju so se za glavno nagrado 1.000 evrov potegovale zmagovalne ekipe četrtkovih kvalifikacijskih turnirjev, in sicer Utik, Coca Cola Zero, Soba’Room, Avtodom.com in 500. Pričetek turnirja bo ob 17. uri.

Turnir trojk v hokeju na ledu je v sodelovanju s HDD ZM Olimpija in Soba’Room potekal med 24. januarjem in 21. februarjem vsak četrtek ob 18. uri na drsališču na Aleji mladih v BTC City. Na petih tedenskih kvalifikacijskih turnirjih je skupno nastopilo 31 ekip, zmagovalne ekipe tedenskih turnirjev pa so si zagotovile mesto na finalnem turnirju boj za glavno nagrado – 1.000 evrov.

Na turnirju so lahko nastopili hokejisti, ki v sezoni 2007/2008 niso bili registrirani člani Hokejske zveze Slovenije, ekipe pa so igrale v skladu z veljavnimi pravili hokeja na ledu, ki jih predpisuje Hokejska zveza Slovenije, z nekaterimi izjemami.

Zmagovalna ekipa turnirja UTIK je za nagrado prejela skupno 1.000 evrov, znesek pa se je enakomerno porazdeli med vse člane ekipe. Vsak član drugouvrščene ekipe je prejel dve vstopnici za ogled tekem HDD ZM Olimpija v Ljubljani in vstopnico za Vodno mesto Atlantis, vsak član tretjeuvrščene ekipe pa je prejel enodnevno vstopnico za Vodno mesto Atlantis.

Ob 17 uri se je tako pričela uvodna tekma med Misicami (Tina Gaber, Tanja Trobec, Maja Kovač, Katarina Benček, Katarina Jurkovič, Sara Frančiškin, Tanja Adamič) ter med hokejisti 1. moštva HDD ZM Olimpija (Jan Loboda, Domen Vedlin in Gregor Slak). Kasneje pa smo bili deležni tudi nastopa brake dance skupine The Rock.

Dodatne informacije: BTC, Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi – Maja Oven: