V okviru letošnjega izbora za »Naj Wellness 07/08« je Vodno mesto Atlantis v kategoriji samostojnih centrov dobrega počutja osvojilo prvo mesto. Izbor je letos v Sloveniji potekal prvič, in sicer pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija«. Glasovalci so Vodnemu mestu Atlantis namenili 28 odstotkov vseh glasov. Ob tej priložnosti so v Atlantisu za vse člane kluba BTC v obdobju od 1. do 14. aprila pripravili posebne popuste za razvajanje – 30 odstotkov popusta na klasično nego obraza, pedikuro in nego rok ter 10 odstotkov popusta na tajske masaže.

Naj slovenske wellness centre so ocenjevali in izbirali njihovi obiskovalci, in sicer tako, da so glasovali prek enajstih radijskih postaj (Radio Odmev, Radio Koper, Radio SI, Radio Kranj, Radio Ptuj, Radio Bakla, Radio Zeleni val, Radio Štajerski val, Radio Alpski val, Radio Prlek, Radio Urban) ali prek sodelujočih spletnih portalov. Priznanja izbranim so podelili na zaključni prireditvi, ki je potekala konec marca v Atlantisu. V akciji je 46 wellnes centrov prejelo skupno 9.426 glasov.

Vodno mesto Atlantis je v letu 2007 obiskalo več kot 305.000 obiskovalcev, tako iz Slovenije kot iz tujine.

Vodno mesto Atlantis je sestavljeno iz treh tematskih sklopov (Svet doživetij z otroškim delom, Termalni tempelj in Dežela savn), ki so med seboj povezani v dveh nadstropjih, vsak pa ima svojo arhitekturno in vsebinsko podobo. Skupno vodno mesto Atlantis obiskovalcem nudi 14 bazenov ter 12 savn, ob tem pa so za obiskovalce uvedli številne novosti, in sicer od zunanjega tobogana z igrali za najmlajše do kozmetičnega salona in bogatega animacijskega programa.

Dodatne informacije:

BTC, Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, direktorica,

Maja Oven, tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si